Hoe De Muis Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Muis Te Demonteren?
Hoe De Muis Te Demonteren?

Video: Hoe De Muis Te Demonteren?

Video: Hoe De Muis Te Demonteren?
Video: See How Easily a Rat Can Wriggle Up Your Toilet | National Geographic 2024, Mei
Anonim

Zelfs de beste muizen van hoge kwaliteit hebben de neiging om verstopt te raken. Er zitten veel van zulke kleine scheurtjes in, waar een naald nauwelijks kan kruipen, maar stof en haar worden er comfortabel in geplaatst. En soms wordt er zo ongepast koffie gemorst op dit kleine apparaat. Wat te doen als de muis verstopt is en de knoppen en het wiel niet de gewenste reactie geven? Er is maar één uitweg, meer bepaald twee: je kunt de muis gewoon weggooien, en als dit geen deel van je plannen was, zul je de muis moeten demonteren.

Hoe de muis te demonteren?
Hoe de muis te demonteren?

Het is nodig

Kleine kruiskopschroevendraaier, opbergdoos voor schroeven

instructies:

Stap 1

Bereid de muis voor op demontage. Om dit te doen, koppelt u het los van de computer en plaatst u het op de tafel met de basis ondersteboven. Zoek de bevestigingsschroef aan de onderkant van de muis. De tandwielen zijn soms niet direct zichtbaar, omdat ze vaak verstopt zitten onder stickers. Verwijder in dit geval eerst alle stickers van de onderkant van de muis.

Stap 2

Draai de bevestigingsschroeven voorzichtig los. De schroefkoppen op muizen zijn meestal kruisvormig, dus je hebt dezelfde schroevendraaier nodig. De schroeven bevinden zich in uitsparingen, het zal gemakkelijker zijn om ze te verwijderen met een magnetische schroevendraaier. Het is belangrijk om de schroeven na het losdraaien in de voorbereide container te plaatsen, anders gaan ze verloren.

Stap 3

Open de zaak. Houd hiervoor de boven- en onderkant van de muis met beide handen vast en trek de hoes naar u toe. Bereken hoe hard het is, zodat je de vergrendeling op het deksel bij het snoer niet afbreekt. Het is het beste om de hoes omhoog en iets naar links te trekken. Nu kunt u de binnenkant van de muis reinigen en reinigen van het opgehoopte vuil en stof.

Stap 4

Verwijder het scrollwiel van de basis van de muis. Er zijn verschillende ontwerpen voor scrollerbevestigingen. Vaker is het voldoende om omhoog te trekken en wordt het wiel samen met de houder of vergrendeling verwijderd. Er is vaak veel haar om de as van de scroller gewikkeld. Verwijder dit haar met een geschikt gereedschap.

Stap 5

Verwijder de microschakeling van het bord of de muis. Het bord wordt vastgemaakt met vergrendelingen of vastgeschroefd met schroeven. Buig de vergrendelingen voorzichtig met uw vingers. En draai de schroeven los en plaats ze bij de rest van de details. Trek het bord licht omhoog en scheid het van het muislichaam. Dat is het, de analyse van de muis is voorbij.

Aanbevolen: