Hoe De Monitor Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Monitor Te Demonteren?
Hoe De Monitor Te Demonteren?

Video: Hoe De Monitor Te Demonteren?

Video: Hoe De Monitor Te Demonteren?
Video: Hoe te verwijderen krassen op de monitor met olijfolie 2024, Mei
Anonim

De monitor is een zeer belangrijk onderdeel van de computer. Zowel het comfort bij het werken op de computer als de gezondheid van de gebruiker is afhankelijk van de monitor. Net als elke andere techniek is de monitor gevoelig voor storingen. Hun redenen kunnen onjuist transport en installatie van de monitor zijn, onjuiste werking van de monitor, het gebruik van componenten van lage kwaliteit bij het monteren van de monitor, evenals het falen van interne elementen. In het laatste geval, om de storing te elimineren, is het noodzakelijk om de defecte elementen van de monitor te vervangen, waarvoor deze moet worden gedemonteerd.

Hoe de monitor te demonteren?
Hoe de monitor te demonteren?

instructies:

Stap 1

Plaats de monitor op een vlakke ondergrond om beschadiging van de matrix te voorkomen.

Verwijder de standaard waarop de monitor staat.

Stap 2

Druk voorzichtig met uw duimen op beide zijden van de knop die de toegang tot de bouten aan de achterkant van de monitor blokkeert. Trek vervolgens een beetje omhoog zodat de vergrendelingen niet op hun plaats klikken.

Verwijder de kap, draai de bouten los en verwijder de achterkant van de monitor.

Stap 3

Verwijder de twee zwarte stickers en ontkoppel de draden die eronder zitten, verwijder vervolgens de twee schroeven aan elke kant die de chipbox vasthouden.

Koppel de lintkabel los van de microschakelingen naar de matrix.

Stap 4

Om de microschakelingen uit de doos te halen, moet u de twee bouten losdraaien die twee functies vervullen: 1 - de connector zelf bevestigen; 2 - de kabel bevestigen die op deze connector is aangesloten.

Draai de bouten van alle microschakelingen los en verwijder ze voorzichtig. Dat is het, de monitor is gedemonteerd, nu kun je hem repareren of schoonmaken. Zet de monitor voorzichtig in omgekeerde volgorde weer in elkaar.

Aanbevolen: