Hoe Programma's Op Een IPhone Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Op Een IPhone Te Installeren
Hoe Programma's Op Een IPhone Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op Een IPhone Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op Een IPhone Te Installeren
Video: iPhone bestanden overzetten: Zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over 2024, Mei
Anonim

De iPhone is een van de meest bekende en populaire apparaten van de laatste tijd vanwege zijn functionaliteit en het enorme aantal applicaties dat door Apple is ontwikkeld. Niet alle eigenaren van deze smartphone kunnen echter de vereiste applicatie correct installeren.

Hoe programma's op een iPhone te installeren
Hoe programma's op een iPhone te installeren

instructies:

Stap 1

Op iPhone kunnen alle programma's worden geïnstalleerd via de officiële AppStore-applicatie. Het is een winkel waarin alle programma's voor de telefoon zijn onderverdeeld in categorieën. U kunt gratis en beperktere versies van de applicaties gebruiken, of u kunt ze kopen. AppStore biedt een complete interface voor het installeren en verwijderen van de benodigde programma's.

Stap 2

Klik op het App Store-bureaubladpictogram. De sectie "Selectie" bevat de meest populaire en nieuwe programma's. Als u naar het item "Genres" gaat, ziet u de bijbehorende secties en in het item "Top-25" worden de meest gewaardeerde applicaties gepresenteerd. Gebruik de sectie "Zoeken" om een programma op naam te zoeken.

Stap 3

Selecteer een programma, ga naar de beschrijvingspagina. Een downloadlink wordt weergegeven in de rechterbovenhoek. Klik Het. Ga er vervolgens mee akkoord dat u het echt wilt installeren en wacht op de volledige download. De applicatie is geïnstalleerd.

Stap 4

Programma's op de telefoon kunnen worden geïnstalleerd met behulp van een computer via de iTunes-service. Eerst moet u het juiste account registreren op de Apple-website. Dit is eenvoudig te doen met behulp van de applicatie-interface voor de eerste lancering.

Stap 5

Ga naar het gedeelte "Winkel". Selecteer de juiste categorie en zoek het gewenste programma. Druk op de knop "Kopen", waarna de applicatie naar uw computer wordt gedownload.

Stap 6

Verbind je telefoon met een kabel. Nadat de synchronisatie is voltooid, wordt de applicatie naar het telefoonscherm verplaatst en geïnstalleerd.

Aanbevolen: