Een Programma Installeren Vanaf Een Afbeelding

Inhoudsopgave:

Een Programma Installeren Vanaf Een Afbeelding
Een Programma Installeren Vanaf Een Afbeelding

Video: Een Programma Installeren Vanaf Een Afbeelding

Video: Een Programma Installeren Vanaf Een Afbeelding
Video: Afbeeldingen van Google opslaan 2024, April
Anonim

Om een programma van een afbeelding op uw pc te installeren, moet u deze uitrusten met extra software. Als dergelijke software kunt u de Daemon Tools Lite-versie gebruiken - het programma is gratis en ondersteunt bijna alle afbeeldingsindelingen.

Slechts één programma kan een hele stapel schijven vervangen
Slechts één programma kan een hele stapel schijven vervangen

Noodzakelijk

Computer, internettoegang, aanvullende software

instructies:

Stap 1

Zoeken naar Daemon Tools Lite: Ga naar de startpagina van een zoekservice. In het zoekveld moet u een zoekopdracht invoeren zoals "Download Daemon Tools Lite". Onder de zoekresultaten vindt u snel een profielbron. Download de "daemon" (dit is de naam van het programma onder een groot aantal pc-gebruikers) van de officiële website van de ontwikkelaar naar uw computer en ga verder met het installeren ervan. Als u het programma van de officiële site downloadt, weet u zeker dat het geen virussen bevat.

Stap 2

Daemon Tools Lite op uw computer installeren: Voer de snelkoppeling uit naar het installatieprogramma dat u van internet hebt gedownload, nadat u het op virussen hebt gecontroleerd. Installeer het programma op de pc zonder de installatieparameters te wijzigen. Aan het einde van de installatie biedt het programma twee licentie-opties: een betaalde licentie en een gratis licentie. Selecteer "Gratis licentie" en wacht tot de installatie is voltooid. Na de installatie moet u uw computer opnieuw opstarten.

Stap 3

Zodra het systeem is geladen en het programma virtuele schijven op de pc heeft geïnstalleerd, kunt u het programma vanaf de afbeelding installeren. Klik met de rechtermuisknop op het daemon-pictogram in de lade en ga naar het tabblad "Virtual drives" -> "Drive" -> "Mount image". Wacht na het koppelen van de afbeelding tot het installatieprogramma het vereiste programma automatisch laadt en installeert.

Aanbevolen: