Hoe Stuurprogramma's En Programma's Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's En Programma's Op Een Computer Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's En Programma's Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's En Programma's Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's En Programma's Op Een Computer Te Installeren
Video: How to Download u0026 Install All Intel Bluetooth Driver for Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Nadat u het besturingssysteem hebt geïnstalleerd, moet u de computer configureren voor een stabiele werking. Meestal moet u voor sommige apparaten de juiste software en stuurprogrammapakketten installeren.

Hoe stuurprogramma's en programma's op een computer te installeren
Hoe stuurprogramma's en programma's op een computer te installeren

Noodzakelijk

Sam Drivers

instructies:

Stap 1

Het archief van Windows-besturingssystemen bevat een set stuurprogramma's voor de meest populaire hardware. Maar vaker wel dan niet, moet u nieuwe stuurprogramma's bijwerken of installeren. Gebruik het programma Sam Drivers om dit proces te vergemakkelijken. Download dit hulpprogramma, installeer het en start uw computer opnieuw op. Als u het programma-image hebt gedownload, hebt u het hulpprogramma Daemon Tools nodig om het te lezen.

Stap 2

Voer nu het bestand DIA-drv.exe uit. Na het openen van dit bestand begint het proces van het scannen van de aangesloten apparatuur en het zoeken naar geschikte stuurprogramma's automatisch. Wacht tot het is voltooid. Vink nu de vakjes aan naast de items die worden gemarkeerd door twee ronde pijlen.

Stap 3

Klik op de knop Geselecteerde stuurprogrammapakketten installeren. Selecteer de optie "Automatisch installeren". Wacht terwijl het programma klaar is met het installeren van de geselecteerde stuurprogrammapakketten. Daarna verschijnt een venster met een lijst met geïnstalleerde en bijgewerkte stuurprogramma's.

Stap 4

Als er voor geen enkel apparaat stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, gaat u naar de officiële website van de fabrikant van deze apparatuur. Download de juiste stuurprogramma's en installeer ze. Open hiervoor de eigenschappen van het menu "Deze computer" en ga naar het item "Apparaatbeheer".

Stap 5

Zoek de apparatuur die u nodig hebt, waarvan de naam wordt gemarkeerd met een uitroepteken, klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer Stuurprogramma's bijwerken. Geef in het geopende venster de optie "Installeren vanaf een lijst of specifieke locatie" op. Geef de opslaglocatie voor het gedownloade stuurprogrammapakket op.

Stap 6

Download nu een schijfkopie met een set basisprogramma's die nodig zijn om uw computer volledig te gebruiken. Voer deze afbeelding uit met een van de hulpprogramma's voor het lezen van ISO-bestanden. Installeer de programma's die je nodig hebt. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: