Hoe De Grootte Van Een Flashstation Te Verkleinen

Inhoudsopgave:

Hoe De Grootte Van Een Flashstation Te Verkleinen
Hoe De Grootte Van Een Flashstation Te Verkleinen

Video: Hoe De Grootte Van Een Flashstation Te Verkleinen

Video: Hoe De Grootte Van Een Flashstation Te Verkleinen
Video: How to fix: Memory stick says "File too large" 2024, Mei
Anonim

Het verkleinen van een flashstation is vaak nodig voor gebruik in alternatieve apparaten, bijvoorbeeld om een dvd-speler aan te sluiten die geen grote stations ondersteunt. In dit geval is het maken van een verborgen sectie relevant.

Hoe de grootte van een flashstation te verkleinen
Hoe de grootte van een flashstation te verkleinen

Noodzakelijk

een programma voor het beheren van schijfstations

instructies:

Stap 1

Verklein de grootte van de verwisselbare opslag door de flashdrive in twee partities te verdelen, waarvan er één het volume moet zijn dat door het apparaat wordt ondersteund. Het tweede gedeelte wordt verborgen, u kunt er alle informatie naar kopiëren - u kunt het alleen op een computer openen. Ook coderen sommige programma's de partitie niet bij het splitsen, in dit geval wordt de verbinding van twee apparaten herkend.

Stap 2

Er zijn veel geschikte softwarehulpprogramma's om deze stap uit te voeren, bijvoorbeeld Acronis of Partition Magic. Houd er rekening mee dat veel van hen niet gratis zijn, dus u moet een licentie aanschaffen om bewerkingen uit te voeren met het verwijderbare opslagapparaat.

Stap 3

Ga naar het programmamenu en formatteer uw verwisselbare schijf, nadat u, indien nodig, eerder een kopie van de bestanden erop hebt gemaakt naar de harde schijf van uw computer.

Stap 4

Maak twee partities en versleutel er een door een wachtwoord in te stellen. Formatteer de tweede partitie in het bestandssysteem dat door het apparaat wordt ondersteund (lees hier meer over in de gebruikershandleiding).

Stap 5

Kopieer de bestanden die u nodig hebt om met de schijf te werken naar een onbeveiligde partitie. Controleer daarna de werking van de flashdrive. Als het nog steeds niet wordt herkend door het systeem, probeer het dan te formatteren in een ander bestandssysteem.

Stap 6

Zorg er ook eerst voor dat de schijf vastzit, er geen slechte sectoren in zitten, de USB-connector van het apparaat goed werkt, enzovoort. Geef ook de grootte op wanneer gespreid naar byteprecisie. Zorg ervoor dat u de secties niet door elkaar haalt.

Stap 7

Controleer ook uw verwisselbare opslag op virussen en controleer of het apparaat andere flash-kaarten leest. Koop in de toekomst gewoon een kleine schijf in plaats van conventionele flashdrives te manipuleren.

Aanbevolen: