Een Afbeelding Op Schijf Branden Met Nero

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Op Schijf Branden Met Nero
Een Afbeelding Op Schijf Branden Met Nero

Video: Een Afbeelding Op Schijf Branden Met Nero

Video: Een Afbeelding Op Schijf Branden Met Nero
Video: hoe moet je branden met nero 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende methoden om een ISO-image op dvd te branden met Nero Burning Rom. De keuze van de methode hangt alleen af van het uiteindelijke doel van het gebruik van de resulterende schijf.

Een afbeelding op schijf branden met Nero
Een afbeelding op schijf branden met Nero

Noodzakelijk

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Download en installeer de nieuwste versie van Nero Burning Rom. Start uw computer opnieuw op en voer het hulpprogramma uit. Plaats een lege dvd in het station. Als u een opstartbare schijf moet branden die wordt gestart voordat het besturingssysteem wordt ingevoerd, selecteert u het menu Dvd-rom (opstarten).

Stap 2

Klik op het tabblad Opstarten en selecteer het item Afbeeldingsbestand. Klik op de knop Bladeren en selecteer het ISO-bestand dat u op schijf wilt branden. Klik op de knop Nieuw. Als u de inhoud van de schijf wilt aanvullen met andere bestanden, volg dan deze procedure door ze van het rechtervenster naar het linkervenster te verplaatsen. Klik op de knop "Opnemen".

Stap 3

Selecteer de schrijfsnelheid van deze schijf. Het is beter om 8x of 12x snelheden te gebruiken. Sneller opnemen kan ertoe leiden dat de schijf niet correct werkt met bepaalde dvd-stations. Activeer de functie "Finalize Disc" door het vakje ernaast aan te vinken. Ga naar het ISO-menu. Stel ISO 9660 + Joliet in voor bestandssysteem. Activeer alle opties in het menu "Lichtbeperkingen". Klik op de knop Branden en wacht tot de schijf is gebrand.

Stap 4

Als u alleen de inhoud van de afbeelding op een dvd wilt branden, selecteert u na het starten van het programma DVD-ROM (ISO). Klik op het tabblad Multisessie en selecteer de optie Multisessieschijf starten. Hiermee kunt u in de toekomst bestanden aan dit medium toevoegen.

Stap 5

Klik op de knop Nieuw. Zoek het ISO-bestand dat nodig is voor het branden in het rechtervenster en sleep het naar het linkervenster van het programma. Klik op de knop "Opnemen". Selecteer de schrijfsnelheid van deze schijf. Open het ISO-tabblad en stel de opties in die vergelijkbaar zijn met die in de derde stap. Klik op de knop Branden en wacht tot het branden van de schijf is voltooid. Controleer in beide gevallen de geregistreerde gegevens. Om de opstartschijf te controleren, moet u uw computer opnieuw opstarten.

Aanbevolen: