Hoe Een Afbeelding Op Een Dvd-schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding Op Een Dvd-schijf Te Branden
Hoe Een Afbeelding Op Een Dvd-schijf Te Branden

Video: Hoe Een Afbeelding Op Een Dvd-schijf Te Branden

Video: Hoe Een Afbeelding Op Een Dvd-schijf Te Branden
Video: Cd of dvd branden 2023, Maart
Anonim

Veel gebruikers slaan bepaalde informatie op in de vorm van virtuele schijfkopieën. Met deze methode kunt u snel de benodigde bestanden op dvd-stations branden, terwijl de individuele kenmerken van de originele schijven behouden blijven.

Hoe een afbeelding op een dvd-schijf te branden
Hoe een afbeelding op een dvd-schijf te branden

Noodzakelijk

  • - ISO-bestand branden;
  • - Nero Burning Rom;
  • - Daemon Tools.

instructies:

Stap 1

Er zijn veel gratis programma's om informatie naar dvd-stations te schrijven. Als u snel de inhoud van een afbeelding naar fysieke media wilt kopiëren, gebruikt u de toepassing ISO-bestandsbranden. Het is belangrijk op te merken dat het oorspronkelijk is ontworpen om alleen met ISO-afbeeldingen te werken.

Stap 2

Download dit programma en installeer het. U zult geen problemen hebben om de applicatie te vinden, omdat deze gratis wordt verspreid. Plaats een lege schijf in uw optische station. Het kan een wegwerp- of een herbruikbaar dvd-station zijn.

Stap 3

Klik op de knop Bladeren naast het veld ISO-pad. Wacht tot de verkenner start en selecteer het afbeeldingsbestand met de linkermuisknop en klik op "Openen". Selecteer in de tweede stap een werkend dvd-station en geef de brandsnelheid op.

Stap 4

Klik op de knop Instellingen. Schakel het selectievakje "Schijf voltooien" uit als u geen opstartbare schijf maakt. Activeer de functie "Wis alle RW-schijven". Hierdoor kan het programma automatisch de bezette gebieden van de schijf overschrijven. Sluit het instellingenmenu.

Stap 5

Klik op de knop ISO branden. Wacht terwijl de toepassing de informatie van de schijfkopie kopieert en op de dvd brandt.

Stap 6

Als u liever krachtige programma's van hoge kwaliteit gebruikt, installeer dan de Nero Burning ROM-toepassing. Voer het uit en selecteer het type toekomstige schijf in het startmenu. In dit geval moet u de parameter DVD-Rom (Boot) opgeven.

Stap 7

Open het ISO-tabblad. Selecteer het afbeeldingsbestand waarvan de inhoud naar het dvd-station wordt gekopieerd. Onthoud dat het gebruik van deze parameter impliceert dat de multisessie moet worden gesloten.

Stap 8

Als u alleen de inhoud van de afbeelding naar een schijf wilt overbrengen, selecteert u DVD-Rom (ISO). Koppel de afbeelding aan een virtuele schijf. Voeg de bestanden in de ISO-image toe aan het project. Klik op de knop Branden.

Populair per onderwerp