Hoe U Uw Computer Als Muziekinstrument Kunt Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Als Muziekinstrument Kunt Gebruiken?
Hoe U Uw Computer Als Muziekinstrument Kunt Gebruiken?

Video: Hoe U Uw Computer Als Muziekinstrument Kunt Gebruiken?

Video: Hoe U Uw Computer Als Muziekinstrument Kunt Gebruiken?
Video: Je PC aansluiten op je Muziekinstallatie? Dit zijn de BESTE opties 2024, April
Anonim

Met de verspreiding van personal computers hebben veel mensen een geweldige kans om te proberen muziek te componeren en verschillende virtuele instrumenten te bespelen.

Hoe u uw computer als muziekinstrument kunt gebruiken?
Hoe u uw computer als muziekinstrument kunt gebruiken?

Noodzakelijk

Computer met internettoegang, luidsprekers en microfoon

instructies:

Stap 1

Als je een virtuele vleugel of gitaar wilt spelen, gebruik dan speciale programma's die zo'n spel simuleren. Bijvoorbeeld pianoakkoorden, piano 3D of gratis virtuele piano. U kunt de afgespeelde melodie op uw computer opslaan en afspelen. Voor dergelijke programma's zijn vooral computers met een aanraakscherm relevant.

Stap 2

Voel je een DJ met Mixxx-software. Dit is een gratis app die een DJ-console simuleert. Je hebt een enorm aantal effecten tot je beschikking om unieke mixen te creëren. Verras je vrienden op het feest door levendige en leuke muziek te maken in dit programma.

Stap 3

Gebruik je favoriete audio-editor om muziek te maken. Vandaag zijn er een groot aantal van hen, van elementair tot professioneel en complex. Met Waves 8 kun je een verzameling VST-effecten gebruiken - EQ, compressie, ruisonderdrukking, panning, verzadiging, plectrums, reverb en meer.

Stap 4

Maak experimentele elektronische muziek met Magic Music Maker. Je hebt MIDI-loops, unieke effecten, virtuele instrumenten, drummachine, synthesizer, enz. tot je beschikking. Ondanks het feit dat het programma is ontworpen voor gewone gebruikers, zal het in staat zijn om aan zeer brede behoeften te voldoen.

Stap 5

Gebruik Ableton Live voor meer geavanceerd muziekwerk. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kun je de uiteindelijke mastering organiseren met een hoge professionele geluidskwaliteit. Werk in realtime als een DJ. Het mixen van tracks in het programma is erg handig - tijdens de creatie waren wereldberoemde DJ's betrokken bij de deelname, daarom wordt hier rekening gehouden met alle verzoeken en wensen van een echte DJ. In dit programma wordt er alles aan gedaan om het proces van het componeren van muziek een vreugde en plezier voor je te maken. De studio ondersteunt de meeste gebruikte technologieën, zoals: ASIO, Core Audio, VST, Audio Units en Rewire.

Stap 6

Als je een professional bent, bekijk dan Cubase, de meest geavanceerde software voor muziekproductie. Het beschikt over een groot aantal ingebouwde programma's, daarnaast is de studio anders van geluid. Het bevat hulpprogramma's voor elke fase van muziekcreatie: geluidsopname, inclusief 7.1, verwerking, nieuwe soorten volledige automatisering, mixen, definitieve mastering, mixen, ondersteuning voor nieuwe formaten, geavanceerde tools voor het maken en bewerken van loops, krachtige plug-ins voor vocale verwerking en correctie, bewerking, MIDI, etc. Cubase wordt gebruikt in wereldberoemde opnamestudio's.

Aanbevolen: