Hoe U Uw Computer Als Wekker Kunt Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Als Wekker Kunt Gebruiken
Hoe U Uw Computer Als Wekker Kunt Gebruiken

Video: Hoe U Uw Computer Als Wekker Kunt Gebruiken

Video: Hoe U Uw Computer Als Wekker Kunt Gebruiken
Video: How To Create An Alarm In Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het juiste ontwaken zet de juiste toon voor de hele dag. Als je niet in de gelegenheid bent om de vervelende alarmbeltonen op je mobiele telefoon te vervangen, gebruik dan een van de computerhulpprogramma's of standaard Windows-tools om wakker te worden met je favoriete melodie die bijdraagt aan een goed humeur.

Uw computer als wekker gebruiken
Uw computer als wekker gebruiken

instructies:

Stap 1

Configureer uw computer zo dat deze automatisch inlogt op het bureaublad wanneer deze opstart zonder om een wachtwoord te vragen. Als het standaard opstartgeluid u niet wakker kan maken, vervangt u het door een langere melodie en past u het volume van de luidsprekers aan. Als u de computer wilt configureren om op een bepaald tijdstip in te schakelen, selecteert u het item Hervatten op alarm in de energie-instellingen van de BIOS, vinkt u het selectievakje Aan of Ingeschakeld aan en stelt u de datum en tijd in waarop de computer moet worden ingeschakeld.

Stap 2

Zoek de map "Geplande taken" door op de knop "Start" te klikken en "Alle programma's", "Accessoires" en "Systeemwerkset" of "Configuratiescherm" en "Geplande taken" te selecteren. Door met de rechtermuisknop te klikken, selecteert u het item "Maken" en het subitem "Geplande taak". Noem de snelkoppeling "Sluimerstand". Dubbelklik op de snelkoppeling.

Stap 3

Voer de opdracht rundll32.exe powrprof.dll, setssuspendstate in het veld Uitvoeren in en vink de aanwezigheid van het selectievakje aan, zonder welke de taak niet zal worden uitgevoerd. Stel op het tabblad "Planning" de frequentie en tijd in voor het overschakelen naar de slaapmodus. Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast 'Maak de computer wakker om de taak te starten'. Voer het gebruikerswachtwoord in. Maak een taak "Alarm" door het gewenste audiobestand op te geven in het veld "Uitvoeren". Configureer de tijd en frequentie van de lancering. Vink het vakje aan naast 'Maak de computer wakker om de taak te starten'.

Stap 4

Installeer actieve wekker, muziekwekker, klok op uw computer! of Wekker Pro. Gebruik voor Windows Vista het Alarm Clock-programma, dat wordt gestart vanuit de zijbalk.

Aanbevolen: