Hoe Verificatie Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Verificatie Te Verwijderen
Hoe Verificatie Te Verwijderen

Video: Hoe Verificatie Te Verwijderen

Video: Hoe Verificatie Te Verwijderen
Video: 5 Things You're Doing WRONG When Removing Gel Polish! 2024, Mei
Anonim

Windows Genuine Advantage Validation Tool is een verplichte update van KB892130. Het is ontworpen om de sleutel te authenticeren. Dit bestand komt op uw pc terecht nadat u de pagina WindowsUpdate hebt bezocht.

Hoe verificatie te verwijderen
Hoe verificatie te verwijderen

instructies:

Stap 1

Deze update wordt op de website van de fabrikant van het besturingssysteem een ActiveX genoemd in de module LegitCheckControl.dll. Heeft het karakter van een spywareprogramma. Verzamelt informatie over uw besturingssysteem. Controleert of u een betaalde licentie gebruikt.

Stap 2

Om dit bestand van uw pc te verwijderen, moet u twee opdrachten uitvoeren. Ga naar "Start" - "Uitvoeren" - "cmd.exe". Er wordt een opdrachtpromptvenster geopend. Voer de opdracht C:> regsvr32 -u LegitCheckControl.dll in. Het zoeken naar bestanden begint. Als het klaar is, typt u C:> del LegitCheckControl.dll en drukt u op Enter. Bestand verwijderd.

Stap 3

Als de opdrachtregel het bericht "Fout …" weergeeft, ga dan naar "Deze computer", ga dan naar de map "Windows" en zoek "system32". Zoek het bestand LegitCheckControl.dll in deze systeemmap en verwijder het handmatig.

Stap 4

Een dergelijke procedure garandeert echter niet dat deze update opnieuw op uw computer terechtkomt. Als u naar de WindowsUpdate-site gaat, wordt dit programma geforceerd geïnstalleerd. Het is noodzakelijk om communicatiekanalen met deze site te blokkeren. Ga naar je firewall-instellingen en blokkeer de verbinding met mpa.one.microsoft.com. Voor degenen die een firewall hebben die deze functie niet ondersteunt, moet u naar de map system32 gaan. Open het hosts-bestand met Kladblok. Voer op de laatste regel in: 127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com en sla het bestand op.

Stap 5

Open een opdrachtprompt. Voer het commando C:> ipconfig / flushdns in. Hiermee wordt een DNS-cache-reset gestart. Wanneer nu WGA-informatie naar de server wordt verzonden, gebruikt Microsoft het IP-adres van uw computer, waardoor communicatie met de echte server niet beschikbaar is en authenticatie wordt uitgeschakeld.

Aanbevolen: