Hoe Verificatie Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Verificatie Uit Te Schakelen?
Hoe Verificatie Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Verificatie Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Verificatie Uit Te Schakelen?
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

De strijd tegen niet-gelicentieerde exemplaren van Windows is al jaren aan de gang. Elke computer waarop automatische update is ingeschakeld, ontvangt tijdens de update een speciale Windows Genuine Advantage-routine, die het systeem controleert en vervolgens een bericht weergeeft dat u een niet-gelicentieerde versie van het besturingssysteem hebt. Tegelijkertijd interfereert de opkomende banner voortdurend met ons werk.

Authenticatiemelding verpest het leven van velen
Authenticatiemelding verpest het leven van velen

instructies:

Stap 1

Laten we eerst de map met hetzelfde schadelijke programma verwijderen. De map heet KB905474. Het bevindt zich in C: / WINDOWS / system32 / KB905474. Als we het openen, zien we in de bestanden wgasetup.exe, wganotifypackageinner.exe, wga_eula.txt. We moeten dus opnieuw opstarten in de veilige modus en het bestand wgasetup.exe verwijderen. U kunt de hele map verwijderen.

Stap 2

Start het register door naar Start -> Uitvoeren te gaan en regedit te typen. U kunt ook op de toetscombinatie Ctrl + Windows drukken. Verwijder de registertak met het adres: HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / CurrentVersion / Winlogon / Notify / WgaLogon. Nu zal het bericht dat u een niet-gelicentieerd exemplaar van Windows XP heeft niet langer verschijnen.

Stap 3

We hebben het bericht uitgeschakeld, nu schakelen we het verificatieproces zelf uit. We zoeken het bestand C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts en voegen daar nog een regel aan toe met de tekst "127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com", waardoor de site wordt geblokkeerd. Download de crack die ons helpt de authenticatie te hacken, installeer deze. Hierdoor kunnen we software downloaden van Microsoft-sites zonder dat we een licentiesleutel hoeven in te voeren. Updates voor kantoorprogramma's, voor de Internet Explorer-browser, evenals alle mogelijke updates voor Windows Vista en Windows 7 gaan voor ons open.

Aanbevolen: