Verificatie Van Digitale Handtekeningen Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Verificatie Van Digitale Handtekeningen Uitschakelen
Verificatie Van Digitale Handtekeningen Uitschakelen

Video: Verificatie Van Digitale Handtekeningen Uitschakelen

Video: Verificatie Van Digitale Handtekeningen Uitschakelen
Video: AdminPulse: digitale handtekening 2024, April
Anonim

Een stuurprogramma is een programma waarmee een computer kan communiceren met apparatuur en apparaten. Een digitale handtekening is een elektronisch beveiligingslabel en het wordt niet aanbevolen om het uit te schakelen, hoewel een dergelijke handeling indien nodig wordt uitgevoerd met behulp van standaard Windows-tools.

Verificatie van digitale handtekeningen uitschakelen
Verificatie van digitale handtekeningen uitschakelen

instructies:

Stap 1

Klik op de Start-knop om het hoofdsysteemmenu te openen en ga naar Uitvoeren om het opdrachtregelprogramma op te roepen.

Stap 2

Voer gpedit.msc in het veld Openen in en klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 3

Open de sectie "Gebruikersconfiguratie in de lijst aan de linkerkant van het venster" Editor voor lokaal groepsbeleid "dat wordt geopend door met de rechtermuisknop op het sectieveld te klikken en "Wijzigen" te selecteren.

Stap 4

Schakel het selectievakje naast Uitschakelen in het gedeelte Digitale handtekening van apparaatstuurprogramma's in en klik op Toepassen.

Stap 5

Bevestig uw keuze door op OK te klikken Een alternatieve manier om de verificatiefunctie van de digitale handtekening van het stuurprogramma uit te schakelen, is door de speciale opstartmodus van Windows te gebruiken.

Stap 6

Druk onmiddellijk na het inschakelen van de computer op de functietoets F8 om het selectiemenu voor de opstartmodus te openen. Afhankelijk van de versie van het geïnstalleerde besturingssysteem, kunt u naar het menu gaan voor het selecteren van schijven om Windows op te starten. Geef in dit geval het station op waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd en druk op Enter. Herhaal daarna snel het indrukken van de F8-functietoets totdat Windows naar het opstartmenu gaat.

Stap 7

Selecteer "Verificatie van verplichte handtekening van stuurprogramma's uitschakelen" en druk op Enter om de opdracht te bevestigen. Het besturingssysteem wordt in een speciale modus geladen waarmee u al het werk in de gebruikelijke modus kunt uitvoeren, maar waarvoor geen verplichte verificatie van de digitale handtekening van apparaatstuurprogramma's is vereist.

Stap 8

Start uw computer opnieuw op om terug te keren naar de normale werking.

Stap 9

Sluit de systeemwaarschuwing over het ontbreken van een digitale handtekening voor het vereiste stuurprogramma als deze verschijnt en blijf werken. Het stuurprogramma wordt geïnstalleerd.

Aanbevolen: