Hoe Maak Je Een Virus?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Virus?
Hoe Maak Je Een Virus?

Video: Hoe Maak Je Een Virus?

Video: Hoe Maak Je Een Virus?
Video: hoe maak je een virus 2024, Mei
Anonim

Het creëren van een BackDoor-virusprogramma dat verborgen beheer op afstand biedt, kan in twee fasen worden gedaan. Eerst worden blokken gemaakt voor de serverzijde en vervolgens voor de clientzijde.

Hoe maak je een virus?
Hoe maak je een virus?

Noodzakelijk

Visual Basic, Microsoft Winsock Control, computer, externe server

instructies:

Stap 1

Als u een BackDoor-virusprogramma voor verborgen beheer op afstand wilt maken, dat bestaat uit een server en een clientzijde, maakt u een nieuw Visual Basic-project in de vorm van een traditioneel bestand met de extensie exe.

Stap 2

Verbind het project met Microsoft Winsock Control via het menu Project, tabblad Componenten. Selecteer het bestand mswinsck.ocx. Bind het formulier en de component, verwijder vervolgens de titel, verklein het formaat en stel het zichtbare formulier in op False. Wijzig vervolgens de componentnaam in ws. Stel LocalPort in op hetzelfde poortnummer.

Stap 3

Schrijf de programmacode in Form_Load. Als er geen verbinding is, sluit de verbinding in ws, open de poort. Verbind de client met een specifiek ConnectionRequest. Probeer het meerdere keren opnieuw.

Stap 4

Bouw de code voor ws_DataArrival. Deze code wordt elke keer gebruikt wanneer gegevens van de server binnenkomen. Geef de variabele Data op, waarin alle binnenkomende informatie wordt verzameld. Stel het programma samen. Noem het server.exe.

Stap 5

Maak het project en vorm opnieuw, dit keer voor de klant. Organiseer in de vorm twee velden IP en Poort, knoppen "Verbinden", "Verbinding verbreken", "Bericht", "Server sluiten". Voeg vervolgens Winsock Control toe en noem het ws. Stel in het veld Tekst in de eerste alinea het IP-adres van de computer in, in de tweede - de poortwaarde. Vul de code in. Breng een verbinding tot stand.

Stap 6

Compileer het programma naar client.exe. Test het resulterende Trojaanse paard. Voer achtereenvolgens server.exe, client.exe uit. Maak verbinding, verwijder de server uit de takenlijst.

Aanbevolen: