Hoe Beveiligde Bestanden Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Beveiligde Bestanden Te Verwijderen
Hoe Beveiligde Bestanden Te Verwijderen

Video: Hoe Beveiligde Bestanden Te Verwijderen

Video: Hoe Beveiligde Bestanden Te Verwijderen
Video: Bestanden en mappen verwijderen en terughalen 2024, Mei
Anonim

De vraag? hoe u beveiligde bestanden kunt verwijderen, wordt ingesteld door mensen die een virus in het netwerk hebben opgelopen, of door degenen die de computer opruimen. Voor die en anderen, laten we zeggen dat je beveiligde bestanden heel voorzichtig en vakkundig moet verwijderen, want als de regels niet worden gevolgd, kun je het hele besturingssysteem dumpen.

Hoe beveiligde bestanden te verwijderen
Hoe beveiligde bestanden te verwijderen

instructies:

Stap 1

Er is DOS onder uw besturingssysteem (u herinnert zich misschien uit de lessen van de informatica), dus het is met zijn hulp dat u kunt proberen een beveiligd bestand te verwijderen.

Stap 2

Zoek de locatie van het bestand op het systeem.

Stap 3

Selecteer het en verwijder het met de opdracht "del".

Stap 4

Voor efficiënter werken in DOS heeft u HTFS Reader nodig (u dient hierover apart te lezen).

Stap 5

U kunt ook speciale programma's gebruiken om beveiligde bestanden te vinden en te verwijderen. Partition Magic helpt veel. Het verdeelt harde schijven in partities en scant ze.

Stap 6

Laad de gemarkeerde bestanden en verwijder de sectie volledig met de opdracht "del".

Stap 7

Als alternatief kunt u het Unlocker-programma voor het verwijderen van bestanden gebruiken. Het zal ook helpen met beveiligde bestanden. Onthoud echter dat dit programma weigert bestanden te verwijderen die bij het proces zijn betrokken. Gebruik in dat geval de Live-cd. Het is een besturingssysteem dat zonder installatie vanaf schijf draait.

Stap 8

Als hulpprogramma's of andere besturingssystemen u niet kunnen helpen, chat dan op gespecialiseerde forums, beschrijf uw probleem in detail en er zal zeker een antwoord zijn.

Aanbevolen: