Hoe Beveiligde Mappen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Beveiligde Mappen Te Verwijderen
Hoe Beveiligde Mappen Te Verwijderen

Video: Hoe Beveiligde Mappen Te Verwijderen

Video: Hoe Beveiligde Mappen Te Verwijderen
Video: How to Remove any Place on Google Map | technoZee 2024, Mei
Anonim

U kunt beveiligde mappen op verschillende manieren verwijderen. Men moet echter niet vergeten dat ze om een bepaalde reden worden beschermd, en misschien kan het verwijderen van een dergelijke map in sommige gevallen niet zonder gevolgen blijven, tot aan de onjuiste werking van het systeem. Maar het komt natuurlijk voor dat ze helemaal niet nodig zijn, of dat er een virus is. Daarom moet u elke situatie afzonderlijk bekijken.

del
del

instructies:

Stap 1

Wanneer een map niet op de standaard manier wordt verwijderd, moet u weten wat erin staat. Als je daarheen gaat, maar er lijkt niets te zijn, moet je het volgende proberen: open een verborgen map - klik bovenaan op "Extra" - Mapopties - Bekijk. Daar moet je het item "Verborgen bestanden en mappen" onderaan vinden en "verborgen bestanden en mappen weergeven" selecteren en vervolgens op OK klikken. Als de bestanden nog steeds niet verschijnen, kunt u nog steeds proberen ze te bekijken met behulp van een bestandsbeheerder (bijvoorbeeld Total Commander).

Stap 2

Als na deze handeling een bestand wordt gevonden, kunt u met het programma AVZ in de systeemprocessen achterhalen om welk soort bestand het gaat. Als het systeem het niet nodig heeft, kunt u het op de standaard manier uitschakelen, bijvoorbeeld tegelijkertijd op ctrl + alt="Image" + del drukken, dan verschijnt de taakbeheerder, daar moet u het tabblad "processen" selecteren, zoek degene die je nodig hebt en klik op "het proces beëindigen". Daarna zou in theorie de map moeten worden verwijderd. Als het bestand echter door het systeem wordt gebruikt (in de taakbeheerder staat naast het bestand een inscriptie Systeem), dan is het misschien beter om het zo correct mogelijk te verwijderen. Die. u moet het systeem volledig op fouten controleren, bijvoorbeeld met het programma IObit Security 360. Misschien is het na het "opschonen" mogelijk om het correct te verwijderen.

Stap 3

Tegelijkertijd, als niets helpt, kan het bestand niet worden uitgeschakeld en is het geen systeembestand, dan kan het een virus zijn. Je moet het controleren met een goede antivirus (bijvoorbeeld Kaspersky Internet Security 2011). En als het minder dan 20 megabytes kost en je kunt het gebruiken, dan is het beter om een online controle uit te voeren met meerdere antivirussen tegelijk, op de sit

Stap 4

Misschien is het echt een virus of gewoon een onnodige applicatie, een lege "beschermde" map, dan is de gemakkelijkste manier om het te verwijderen door te ontgrendelen. Om de map te ontgrendelen, moet u de Unlocker-toepassing downloaden. Na de installatie moet u met de rechtermuisknop op de map klikken en "ontgrendelen" selecteren en vervolgens verwijderen.

Aanbevolen: