Meerdere Films Op één Dvd-schijf Branden

Inhoudsopgave:

Meerdere Films Op één Dvd-schijf Branden
Meerdere Films Op één Dvd-schijf Branden

Video: Meerdere Films Op één Dvd-schijf Branden

Video: Meerdere Films Op één Dvd-schijf Branden
Video: ondertiteling in een film branden 2024, Mei
Anonim

Dvd-stations worden vaak gebruikt om video's op te slaan. Wanneer u meerdere films tegelijk op één schijf opneemt, moeten bepaalde regels worden gevolgd. Hierdoor kan informatie worden afgespeeld met externe apparaten zoals dvd-spelers.

Meerdere films op één dvd-schijf branden
Meerdere films op één dvd-schijf branden

Noodzakelijk

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Als algemene vuistregel geldt dat om films met succes af te spelen met dvd-spelers, u gefinaliseerde schijven moet branden. Dit betekent dat je alle films in één keer moet toevoegen.

Stap 2

Installeer het Nero Burning Rom-programma. Bijna elke versie van de opgegeven toepassing kan worden gebruikt om een gewone dvd-video op te nemen. Start uw computer opnieuw op nadat u Nero hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Open dit programma. Als u de functie Nero Express gebruikt, selecteert u Gegevens-dvd. Selecteer het schijftype onderaan het menu. Het kan een enkellaags of dubbellaags dvd zijn.

Stap 4

Klik op de knop Toevoegen. Voeg alle gewenste video's één voor één toe aan de toekomstige schijf. Het is raadzaam om bestanden van dit type die niet door een dvd-speler kunnen worden gelezen, eerst te converteren.

Stap 5

Ga naar het volgende menu door op de knop "Opnemen" te drukken. Selecteer het dvd-station waarin de lege schijf is geïnstalleerd. Vul het veld "Schijfnaam" in. Zorg ervoor dat u de multisessiefunctie uitschakelt. Schakel hiervoor het selectievakje "Toevoegen van bestanden toestaan" uit.

Stap 6

Start het proces van het kopiëren van informatie naar de schijf door op de knop "Schrijven" te klikken. Controleer de videobestanden door de schijf in het gewenste apparaat te plaatsen.

Stap 7

Als uw speler in deze situatie alleen vob-bestanden leest, start u het Nero Burning Rom-venster in plaats van Nero Express. Ga naar het dvd-videomenu en klik op de knop Nieuw.

Stap 8

Verplaats alle gewenste bestanden één voor één naar de map Video_TS. Om alternatieve audiotracks aan het project toe te voegen, plaatst u deze bestanden in de Audio_TS directory.

Stap 9

De functie voor het maken van dvd-video's impliceert niet de opname van een project met meerdere sessies, dus klik na het voorbereiden van de bestanden onmiddellijk op de knop "Nu branden". Zorg ervoor dat u eerst het juiste type schijfstation hebt geselecteerd.

Aanbevolen: