Hoe Maak Je Er Een Van Meerdere Films

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Er Een Van Meerdere Films
Hoe Maak Je Er Een Van Meerdere Films

Video: Hoe Maak Je Er Een Van Meerdere Films

Video: Hoe maak je een montage op ps4 (tutorial) 2022, November
Anonim

Om van meerdere bestanden één film of video te maken, heb je een speciaal programma nodig, zoals Virtual Dub. Er zijn veel manieren, maar elk heeft zijn eigen nuances: in het ene geval zal de fps-verhouding anders zijn, in een ander geval komt het geluid misschien niet overeen. Daarom moet u de beste manier kiezen om uw film te maken.

Hoe maak je er een van meerdere films
Hoe maak je er een van meerdere films

Noodzakelijk

Virtual Dub-software

instructies:

Stap 1

Open de eerste film of het eerste filmsegment door op het menu Bestand te klikken en kies vervolgens het item Videobestand openen. Gebruik het item AVI-segment toevoegen van het menu Bestand om een ​​tweede film toe te voegen. De tweede film wordt automatisch toegevoegd aan de eerste film. Zo kun je meerdere films bijvoegen. Een van de belangrijkste voorwaarden voor een hoogwaardige filmverbinding is dezelfde fps-verhouding.

Stap 2

Als deze verhouding anders is, moet je de fps-waarde gelijkstellen, en dit is geen gemakkelijke taak. Het wijzigen van fps met Virtual Dub resulteert in asynchronisatie van video en audio. Om fps te bepalen, moet u elk bestand afzonderlijk in het programma openen. Klik op het menu Video en vervolgens op Framesnelheid. In het geopende venster ziet u de fps-verhouding. Schrijf deze waarde in een tekstdocument. Bereken op dezelfde manier de fps van alle films en noteer deze waarden. Als het verschil in de waarde van alle fps onbeduidend is, kun je deze waarde gemakkelijk tot een gemeenschappelijke noemer brengen.

Stap 3

Open de eerste film, verplaats de schuifregelaar naar het einde van de sectie en noteer de duur van deze sectie. Klik op het menu Video en vervolgens op Framesnelheid. Selecteer in het geopende venster het item Wijzigen in, voer de gemiddelde fps-waarde in en klik vervolgens op de knop "OK". Let op de duur van het fragment - het is veranderd. Selecteer Direct stream kopiëren in de menu's Video en Audio voordat u uw wijzigingen opslaat. Deze opties betekenen het kopiëren van tracks zonder verwerking. Om op te slaan, klikt u op het menu Bestand en vervolgens op het item Opslaan als AVI.

Stap 4

Vervolgens moet u dezelfde acties uitvoeren met andere bestanden, die kunnen worden gecombineerd tot één geheel.

Populair per onderwerp