Meerdere Films Op Dvd Branden

Inhoudsopgave:

Meerdere Films Op Dvd Branden
Meerdere Films Op Dvd Branden

Video: Meerdere Films Op Dvd Branden

Video: Meerdere Films Op Dvd Branden
Video: Gratis DVD's branden met hoofdstukken en menu's | DVDFlick Tutorial.mp4 2024, Mei
Anonim

In de periode van intensieve ontwikkeling van internettechnologieën kopen mensen geen dvd's meer in gespecialiseerde winkels, maar downloaden ze ze liever op internet en branden ze op "lege schijven".

Meerdere films op dvd branden
Meerdere films op dvd branden

instructies:

Stap 1

Om meerdere films op één lege schijf te branden, koopt u de gelicentieerde software Nero Burning ROM v 8.142.0.8. Installeer deze software op uw pc. Voer de licentiesleutel in om het programma te activeren (deze staat aangegeven aan de binnenkant van het pakket). Download de laatste updates van de officiële website van de fabrikant. Installeer ze. Start uw besturingssysteem opnieuw op om alle updates van kracht te laten worden.

Stap 2

Plaats een lege schijf in het station. Ga naar "Start" - "Alle programma's". Open het tabblad Nero en start de toepassing Nero Burning ROM. Selecteer dvd-iso of dvd-video om uw films op schijf te branden. Geef aan naar welke drive je wilt branden (die een lege dvd bevat). Klik op de knop "Druk".

Stap 3

Geef in het dialoogvenster dat verschijnt aan de linkerkant de naam van de toekomstige schijf op. Klik op de vervolgkeuzelijst "Bewerken" - "Bestanden toevoegen". Specificeer het exacte pad naar de locatie van de bestanden op de virtuele partitie van de harde schijf van uw personal computer. Markeer films en klik op Toevoegen.

Stap 4

Onderaan het menu wordt aangegeven hoeveel megabytes de films op schijf zullen nemen. Als de grootte groter is dan 4483 Mb, klik dan rechtsonder op de vervolgkeuzelijst en stel de instelling DVD9 (8152 Mb) in. Gebruik in dit geval een dubbelzijdige dvd of meerdere blanco's.

Stap 5

Klik in de werkbalk op de knop "Opnemen" of druk op de sneltoets Ctrl + B. Het branden van de schijf begint. Deze procedure kan lang duren, afhankelijk van de configuratie van uw computer. Nadat het branden is voltooid, controleert u de schijf op fouten.

Stap 6

Verwijder de schijf uit het station van uw pc en begin met kijken op uw dvd-speler.

Aanbevolen: