Hoe Meerdere Films Op Dvd Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Meerdere Films Op Dvd Op Te Nemen
Hoe Meerdere Films Op Dvd Op Te Nemen

Video: Hoe Meerdere Films Op Dvd Op Te Nemen

Video: Hoe Meerdere Films Op Dvd Op Te Nemen
Video: HOE KRIJG IK MEER INSTAGRAM VOLGERS? (2 GRATIS MANIEREN!!) 2024, Mei
Anonim

Om een echte kenner van moderne cinematografie te zijn, moet je voldoende films in je collectie hebben. Wanneer het aantal films de toegestane parameters van uw harde schijf overschrijdt, d.w.z. er is weinig vrije ruimte op, in dit geval zal het gedeeltelijk branden van films op dvd's u helpen. Maar wat als er veel films en weinig schijven zijn? Dit probleem kan worden opgelost met één hulpprogramma. Lees hoe u ermee kunt werken.

Hoe meerdere films op dvd op te nemen
Hoe meerdere films op dvd op te nemen

Noodzakelijk

Gratis MKV naar DVD Video Converter-software

instructies:

Stap 1

Je hebt dus meerdere films en één dvd. Het is noodzakelijk om films over te zetten naar schijf met hun daaropvolgende conversie. Voer hiervoor Free MKV to DVD Video Converter uit. U ziet een venster met een keuze uit de werkingsmodus van het programma - selecteer "Geavanceerde modus".

Stap 2

Klik op de knop Bestanden toevoegen om bestanden aan het project toe te voegen.

Stap 3

In het geopende venster moet u verschillende bestanden toevoegen (door op + te klikken) die u op de schijf wilt voltooien - klik op "OK".

Stap 4

Kijk onderaan het scherm om volledige informatie te zien over de bestanden die aan het project zijn toegevoegd. Het programma vertelt je het totale aantal minuten video en de totale grootte in gigabytes.

Stap 5

Als de grootte van de films groter is dan de grootte van de toekomstige schijf, is het de moeite waard om de kwaliteit van de opgenomen bestanden te verminderen. Ga hiervoor naar de projectinstellingen Project - Projectinstellingen.

Stap 6

Klik in het nieuwe venster op Profiel wijzigen. U ziet een lijst met beschikbare videocompressieprofielen. Als er geen geschikt formaat is, kies er dan voor om je eigen profiel aan te maken. Klik op het menu Aangepast profiel.

Stap 7

Let in het nieuwe venster op het tekstvak Bitsnelheid. Hoe hoger de bitrate, hoe hoger de kwaliteit van onze dvd-films. De belangrijkste taak is om zo'n bitrate-waarde te kiezen waarbij alle films op onze schijf zouden passen. Na deze stappen wordt het op de dvd gebrand.

Aanbevolen: