Een Flashkaart Maken

Inhoudsopgave:

Een Flashkaart Maken
Een Flashkaart Maken

Video: Een Flashkaart Maken

Video: Een Flashkaart Maken
Video: Flashkaarten maken 2024, April
Anonim

Met de komst van e-mail hebben e-mails hun 'papieren tegenhangers' grotendeels verdrongen. Hetzelfde lot trof gedeeltelijk de wenskaarten. Met behulp van speciale programma's kunt u unieke wenskaarten maken door heldere afbeeldingen, soundtrack en geanimeerde elementen erin te combineren.

Een flashkaart maken
Een flashkaart maken

instructies:

Stap 1

Download en installeer Macromedia Flesh-software op uw pc. Het is erg handig om na te denken over het maken van een flitskaart, met behulp van het voorbeeld van een nieuwjaarswenskaart. Je kunt veel functies van het programma gebruiken en de ansichtkaart echt mooi maken. Een van de belangrijkste kenmerken van flash-kaarten is animatie.

Stap 2

Wintervakanties moeten gepaard gaan met sneeuw. Teken vallende sneeuw op je kaart. Open hiervoor het programma. Teken een rechthoek die groter is dan het werkgebied. Teken er dan sneeuwvlokken op. Begin dan langzaam de rechthoek van boven naar beneden te verplaatsen. Hoe soepeler de beweging, hoe mooier de sneeuwval zal zijn.

Stap 3

Gebruik een donkere afbeelding voor de achtergrond van de ansichtkaart. Dit is nodig zodat er duidelijk witte sneeuwvlokken op zichtbaar zijn. Voor deze doeleinden zijn een donker bos, een nachtelijke hemel, enz. perfect. Om het effect van continue sneeuwval te creëren, plaatst u de sneeuwvlokken in een bepaalde volgorde op de rechthoek.

Stap 4

Om dit te doen, verdeelt u de rechthoek in drie delen en tekent u de sneeuwvlokken op zo'n manier dat wanneer de frames overgaan, hun positie samenvalt. Dan ziet de flashcard er echt geweldig uit. Vergeet niet het honderdste frame te verwijderen, zodat het beeld aan het einde van de lusweergave niet bevriest.

Stap 5

Teken een tweede rechthoek. Plaats er kleinere sneeuwvlokken op om de kaart er driedimensionaal uit te laten zien. Doe alles precies zoals beschreven in de vorige stappen. Kleinere sneeuwvlokken vallen op de achtergrond, waardoor het beeld realistischer wordt.

Stap 6

Om een flashcard te maken, kies je een mooi lettertype en schrijf je mooie felicitaties. Om de kaart nog beter te maken, kun je de tekstbegroeting vervangen door een gesproken begroeting, die vooraf via de microfoon moet worden opgenomen. Als er geen dergelijke wens is, voeg dan een mooie nieuwjaarsmelodie in om de kaart levendiger te maken.

Aanbevolen: