Runen In Wapens Invoegen

Inhoudsopgave:

Runen In Wapens Invoegen
Runen In Wapens Invoegen

Video: Runen In Wapens Invoegen

Video: Runen In Wapens Invoegen
Video: Die Rune Algiz 2024, April
Anonim

Vaak bieden computerspellen veel mogelijkheden die maar weinig mensen daadwerkelijk benutten. Tevergeefs: alleen al de mogelijkheid om runen in wapens in te voegen, kan de gameplay diversifiëren.

Runen in wapens invoegen
Runen in wapens invoegen

instructies:

Stap 1

Lees de tips aandachtig door terwijl je studeert. Verschillende spellen kunnen aanzienlijk van elkaar verschillen, en daarom kan het proces van het toewijzen van bepaalde runen aan wapens aanzienlijk verschillen in verschillende variaties - zowel in de praktijk als op plotniveau. Vaak blijken de runen gewoon onaanvaardbaar en beginnen andere objecten hun functie uit te voeren. Als je bijvoorbeeld Mass Effect speelt, zul je zoiets helemaal niet vinden, maar structureel blijft de mogelijkheid om wapens aan te passen.

Stap 2

Bekijk het wapenupgrademechanisme zelf van dichtbij. Verbetering kan direct worden gedaan, door simpelweg een kiezelsteen naar de juiste plaats te slepen - dit is handig, maar het is niet altijd het geval. Om de moeilijkheidsgraad te verhogen, worden spelers soms gedwongen om hiervoor een speciale vaardigheid te leren, of zelfs een meester te vinden die de operatie zou kunnen uitvoeren. Er zijn namelijk enorm veel opties en het is onmogelijk om alles in één keer uit elkaar te halen.

Stap 3

Lees de beschrijving van de rune. Vaak kunnen deze of gene stenen alleen geschikt zijn voor bepaalde soorten moorden of gebruikt worden door een bepaalde klasse van karakters (je kunt dit vinden in Diablo 2). Het is ook de moeite waard om op te letten of de rune een beperking heeft op het gebruiksniveau. Deze "hindernis" wordt door de ontwikkelaars ingevoegd om de balans te controleren, zodat je niet van tevoren een uber-personage samenstelt.

Stap 4

Zoek naar unieke wapens. In de regel heeft het vanaf het begin ingebouwde versterkers, of kunt u ze veel meer op zichzelf plaatsen dan een standaard exemplaar. Dergelijke zeldzaamheden kunnen worden verkregen door een zijmissie te voltooien of door het leven te nemen van een bijzonder schadelijke tussenliggende baas. Haast u daarom nooit om naar de volgende locatie te gaan voordat u de huidige zorgvuldig bestudeert: u loopt het risico iets heel belangrijks te missen.

Stap 5

Compenseer elkaar met runen. Een dergelijke combinatie van artefacten kan als "juist" worden beschouwd wanneer u een verbetering van een goed gedefinieerd effect bereikt. Als een rune die in een wapen is gestoken bijvoorbeeld zowel positieve als negatieve kanten heeft, loop je het risico niets te winnen door de plussen van andere stenen met de minnen te "doden". Probeer zeer gespecialiseerde kopieën te krijgen, ze zullen veel nuttiger zijn in specifieke situaties dan onbepaalde generalisten.

Aanbevolen: