Snel Wapens Openen In Warface

Inhoudsopgave:

Snel Wapens Openen In Warface
Snel Wapens Openen In Warface

Video: Snel Wapens Openen In Warface

Video: Snel Wapens Openen In Warface
Video: Warface Random Box Trick | Random Box Opening | Варфейс | 2020 2024, Mei
Anonim

In het computerspel Warface is er een indrukwekkend arsenaal aan een grote verscheidenheid aan wapens. Voor beginnende spelers is al deze variëteit echter niet beschikbaar. Nieuwe wapens beginnen zich alleen voor spelers te openen met het opdoen van ervaring, niveaus en in-game valuta, die alleen kunnen worden verdiend door actief deel te nemen aan gevechten en vijanden te verslaan

Snel wapens openen in warface
Snel wapens openen in warface

Noodzakelijk

  • - computer
  • - computerspel Warface

instructies:

Stap 1

Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om wapens in Warface te openen, is door een VIP-account in het spel te kopen. Om dit te doen, maakt u het vereiste bedrag over naar het spelaccount, dat wordt ingewisseld voor in-game valuta tegen de koers: 1 Russische roebel tot 2 credits in Warface. Koop daarna het spel een VIP-account voor 1 dag voor 38 credits, voor 7 dagen voor 150 credits, of voor een maand voor 300 credits.

Stap 2

Als gevolg hiervan zal de opgedane ervaring met 2 keer toenemen, de leveringssnelheid van apparatuur en de hoeveelheid verdiende warbucks met 1, 5 keer toenemen. Hiermee kun je snel het gewenste niveau bereiken en dienovereenkomstig snel nieuwe soorten wapens ontgrendelen.

Stap 3

Bovendien zijn sommige wapens alleen beschikbaar voor credits. Nadat je het spelaccount hebt aangevuld, open je het winkelmenu en koop je de soorten wapens die worden aangegeven door het pictogram K. Door het tabblad Diversen in de winkel te openen, kun je ook een doos met geluk kopen met een wapen. Als je het hebt verkregen, vallen er tijdens het gevecht dozen uit waarin nieuwe soorten wapens zich bevinden. Ongeacht je niveau, pak het op en het voorheen ontoegankelijke wapen ligt in jouw handen.

Stap 4

Een andere optie om snel een wapen te openen in Warface is om het contract te accepteren. Open hiervoor het tabblad "Voortgang" in het spelmenu. Vul een aanbetaling in warbucks in en kies degene die bij u past uit de lijst met voorgestelde contracten. Open daarna het tabblad "Leveranciers" en klik op het pictogram "Wapens".

Stap 5

Selecteer uit de aangeboden opties: "Zeldzaam wapen", "Zeldzaam wapen", "Gemeenschappelijk wapen" degene die je wilt openen. Onthoud tegelijkertijd dat de snelste het gemeenschappelijke type wapen opent, maar "Zeldzaam" en "Zeldzaam" met de duur van de opening van deze typen kan de speler een uniek wapen brengen. Zodra je een leverancier hebt gekozen, spring je in het spel en voldoe je aan de contractvereisten.

Stap 6

Let na het einde van het gevecht op de blauwe balk onder de uitrustingsbalk. Het hangt af van de punten die tijdens het spel worden behaald. Wanneer de streak het einde bereikt, ontvangt de speler een nieuw wapen.

Aanbevolen: