Hoe Wapens Te Betoveren In Skyrim

Inhoudsopgave:

Hoe Wapens Te Betoveren In Skyrim
Hoe Wapens Te Betoveren In Skyrim

Video: Hoe Wapens Te Betoveren In Skyrim

Video: Hoe Wapens Te Betoveren In Skyrim
Video: How To Enchant In Skyrim (Complete Guide) 2024, Mei
Anonim

Het vijfde deel van de wereldberoemde computer-saga The Elder Scrolls: Skyrim werd een paar dagen na de release een van de meest populaire en best verkochte games. In het eerste jaar na de release werden er meer dan 10 miljoen exemplaren van verkocht. Veel spelers hebben echter niet alle fijne kneepjes van het spel geleerd. Een van deze subtiliteiten is het betoverende systeem.

Hoe wapens te betoveren in Skyrim
Hoe wapens te betoveren in Skyrim

Noodzakelijk

  • - betoverd wapen;
  • - Pentagram van zielen;
  • - geladen zielssteen;
  • - geen betoverd wapen.

instructies:

Stap 1

Vind het Pentagram of Souls, waarop alle betoverende operaties worden uitgevoerd. Je zult het eerste zo'n Pentagram tegenkomen tijdens de hoofdverhaallijn in Whiterun. Van een magiër in de buurt kun je zowel lege als opgeladen zielstenen kopen (of stelen).

Stap 2

Om de betoveringen te leren die je op een wapen wilt zetten, moet je iets vernietigen dat al betoverd is door iemand op het Pentagram of Souls. Dit wordt gedaan in het gedeelte "Betovering verwijderen" van de interface. Als u daar klikt, ziet u een lijst met alle magische items die kunnen worden vernietigd. Houd er rekening mee dat items, waarvan je de betovering al kent, grijs worden gemarkeerd. Houd er rekening mee dat betoverende wapens niet geschikt zijn voor betoverende wapens en vice versa.

Stap 3

Selecteer in het item van de interface van het Pentagram "Item" het wapen waarop je wilt betoveren. Geef in het item "Betoverend" de spreuk aan die eerder is verkregen door magische wapens te vernietigen. Ten slotte moet je in het gedeelte "Stone of Souls" een geladen steen selecteren waarmee het item betoverd zal worden. Hoe groter de steen, hoe sterker het effect zal zijn.

Stap 4

Betoveringen die op wapens kunnen worden toegepast:

- schade door kou, vuur of elektriciteit;

- schade aan magie of uithoudingsvermogen;

- opname van gezondheid of magie;

- verlamming;

- angst, de ondoden wegjagen;

- vangst van zielen.

Voor een krachtigere betovering, probeer jezelf uit te rusten met een harnas met een betoveringsbonus en drink een drankje met dezelfde bonus.

Stap 5

Alle betoveringen op wapens zijn verbruiksartikelen, dat wil zeggen dat de betovering een beperkt aantal ladingen heeft. Om je wapen te herladen, moet je een leeg item in je inventaris selecteren. De knop "Opladen" wordt actief in de interface, na het indrukken verschijnt een menu voor het selecteren van een zielssteen, die wordt gebruikt voor het opladen.

Aanbevolen: