Hoe Maak Je Foto's Met Namen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Foto's Met Namen
Hoe Maak Je Foto's Met Namen

Video: Hoe Maak Je Foto's Met Namen

Video: Hoe Maak Je Foto's Met Namen
Video: hoe maak je een foto met je naam erop 2024, Mei
Anonim

Het prettigste voor ieder mens is zijn naam bij naam te horen. Een ansichtkaart die ter ere van een feestdag wordt gepresenteerd, en de letters van zijn naam op de ansichtkaart, kunnen dezelfde mate van aangenaamheid dienen. Ansichtkaarten met felicitaties worden als de meest populaire beschouwd, maar nu zijn ansichtkaarten en foto's in de mode, waarop de naam van de held van de gelegenheid wordt toegevoegd aan de felicitatie. U kunt uw thuiscomputer en beeldverwerkingssoftware gebruiken om deze foto's te maken.

Hoe maak je foto's met namen
Hoe maak je foto's met namen

Noodzakelijk

Paint-software, Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

U kunt Paint gebruiken om een ansichtkaart te maken met de naam van een persoon. Het maakt deel uit van de lijn van Windows-besturingssystemen. Om een ansichtkaart te maken, heb je een afbeelding nodig waarop je hem een naam geeft. Open de verf-editor: klik op het menu "Start", selecteer het item "Programma's" en vervolgens het item "Standaard", klik op de regel met de Paint-waarde.

Stap 2

Om een afbeelding aan uw editor toe te voegen, klikt u op het menu "Bestand" - "Openen". Zoek in het geopende venster een geschikte foto en klik op de knop "Openen". Nadat de afbeelding in het programma is geladen, gebruikt u de tool "Inscriptie" (grote letter "A" op de werkbalk). Selecteer een plaats voor de inscriptie, houd de linkermuisknop ingedrukt aan het begin van de voorgestelde inscriptie, teken een rechthoekig gebied. Dit gebied zal tekst bevatten. Na het invoeren van de tekst kunt u het juiste lettertype kiezen. U kunt de resulterende afbeelding opslaan met de sneltoets Ctrl + S. Selecteer in het geopende venster de locatie om uw ansichtkaart op te slaan en klik op "Opslaan".

Stap 3

Als je een mooiere afbeelding wilt met decoratieve tekst, gebruik dan Adobe Photoshop. Na het starten van het programma moet u het bestand openen. Dit gebeurt op dezelfde manier als in het geval van de Paint-editor. Om tekst toe te voegen, druk op de knop met de letter "T" (tekst) op de werkbalk, maak een selectie met deze tool. Voer na het kiezen van een geschikt lettertype de naam van de held van de gelegenheid in. Nadat u tekst hebt toegevoegd, kunt u verschillende effecten toepassen om de textuur van de tekst te verbeteren. Om op te slaan, kunt u dezelfde methode gebruiken als in de Paint-editor.

Aanbevolen: