Hoe Maak Je Een Video Van Foto's Met Muziek

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video Van Foto's Met Muziek
Hoe Maak Je Een Video Van Foto's Met Muziek

Video: Hoe Maak Je Een Video Van Foto's Met Muziek

Video: Maak een filmpje van foto's met gratis app iMovie of Quick 2022, December
Anonim

Mooie foto's zijn een goede herinnering voor vele jaren, en een diavoorstelling ervan is een geweldige kans om ze in videoformaat te bekijken. Veel mensen willen weten hoe ze zelf en gratis een video van een foto met muziek kunnen maken om zichzelf en hun dierbaren in de toekomst minuten van levendige herinneringen te geven.

Een video maken van foto's met muziek
Een video maken van foto's met muziek

Om een ​​video te maken van een foto, commentaar toe te voegen en muziek in een diavoorstelling in te voegen, zijn er veel online diensten en computerprogramma's ontwikkeld. De meeste moeten met geld worden gekocht, maar sommige ontwikkelaars staan ​​u toe hun product gratis te gebruiken, waarbij slechts enkele functies worden beperkt. Dat is zo ongeveer het laatste zal worden besproken.

Hoe maak je online een fotodiavoorstelling

1. Fotofilmi.ru

Om dia's van foto's te maken, registreert u zich op de site, uploadt u uw foto's, selecteert u weergave-instellingen en dia-effecten. Voeg indien nodig beschrijvingen toe aan de foto's, upload een audiobestand met uw favoriete nummer naar de site, klik vervolgens op "genereer een fotofilm" en wacht tot de bestanden zijn samengesteld. U kunt diavoorstellingen op de site bekijken, openbare toegang tot het bekijken van een film sluiten of openen, een video downloaden en zelfs een schijf met een diavoorstelling van de site verzenden (de laatste is natuurlijk niet gratis).

2. Slideshow.ru

Om een ​​video met foto's op deze bron te maken, is ook registratie vereist. De stappen voor het ontwerpen van een diavoorstelling zijn ongeveer hetzelfde als in het vorige geval. Ondanks het grote aantal effecten voor het weergeven van foto's en allerlei kaders, de aanwezigheid van instructies en handige artikelen, is de site nogal onhandig vormgegeven, waardoor het lastig is om er aan te werken.

3. Animoto.com

Een zeer functionele en handige service waar je gemakkelijk kunt leren hoe je een video maakt van een foto met muziek. Je zult het zeker leuk vinden met een groot aantal onvoltooide speciale effecten, overgangen tussen foto's, achtergronden, lagen. Deze online maker van diavoorstellingen werkt echter in het Engels, waardoor het een beetje moeilijk kan zijn om door de site te navigeren. In de gratis modus kun je van een foto een presentatie maken van maximaal een halve minuut, je kunt geen eigen muziek toevoegen.

Hoe maak je een video van een foto met muziek in een speciaal programma

De keuze aan programma's waarmee je diavoorstellingen kunt maken van foto's is ook vrij groot, maar er zijn er niet veel die volledig gratis en zonder vervelende reclamewerkbalken zijn. Het programma Bolide Slideshow Creator is erg handig. Download het van de officiële site slideshow-creator.com.

Om een ​​diavoorstelling van foto's te maken, laadt u de foto's in het programma, rangschikt u ze in de volgorde waarin u ze in de video wilt zien.

Stel de weergavetijd van afbeeldingen en opties voor overgangen van de ene foto naar de andere in.

Zoek muziek voor je video.

Sla de resulterende diavoorstelling op in het videoformaat waarin u deze gemakkelijker kunt bekijken. Dit programma heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen MKV, AVI, WMV.

De techniek voor het werken met programma's waarin je een video kunt maken van een foto met muziek is ongeveer hetzelfde. Naast Bolide Slideshow Creator kun je op internet nog vele andere gratis applicaties downloaden. Onder hen is ProShow. In de gratis versie kun je niet alleen een prachtige diavoorstelling maken, maar de resulterende video ook rechtstreeks uploaden naar populaire sociale netwerken of naar YouTube. Het is ook mogelijk om watermerken op foto's in te stellen, muziek te bewerken en screensaver.

U kunt een foto maken van een video met Foto2Avi, Slide Show 1.0. In deze programma's is het mogelijk om diavoorstellingen van foto's zelfs in fiv- of exe-formaat op te slaan. En bij dat laatste is ook nagedacht over de bescherming van uw presentatie tegen het kopiëren van een foto.

Populair per onderwerp