Hoe Maak Je Een Clip Van Foto's Met Muziek

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Clip Van Foto's Met Muziek
Hoe Maak Je Een Clip Van Foto's Met Muziek

Video: Hoe Maak Je Een Clip Van Foto's Met Muziek

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Maak een filmpje van foto's met gratis app iMovie of Quick 2023, Februari
Anonim

Er is waarschijnlijk niemand die niet graag naar foto's zou willen kijken. Dit zijn tenslotte de meest levendige en gedenkwaardige fragmenten van het leven, die zorgvuldig momenten van vreugde en verdriet, vergaderingen, gedenkwaardige gebeurtenissen bewaren. Misschien meer dan alleen naar foto's kijken, laten we ze graag zien aan onze dierbaren, oude vrienden en nieuwe kennissen. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan het doorbladeren van een oud fotoarchief, en verse foto's van een net afgelopen reis naar de warme zee zijn een goede reden om de beste momenten van uw vakantie te onthouden en te delen met degenen die u dierbaar zijn.

Hoe maak je een clip van foto's met muziek
Hoe maak je een clip van foto's met muziek

Bladeren door stoffige albums met vergeelde ingelijste foto's behoort echter tot het verleden. En het tempo van het moderne leven laat je zelden toe om naast elkaar in een fauteuil te zitten om een ​​familiealbum te bekijken. En als vrienden zich aan verschillende uiteinden van de planeet bevinden en alleen worden verenigd door het wereldwijde elektronische web? Nee, de elektronische vorm van foto's is zeker handiger.

Maar de opeenvolgende opsomming van fotografische beelden met behulp van een monotone muisklik is niet het beste dat moderne computertechnologie kan bieden. Veel beter zal eruitzien als een diavoorstelling, waarop u de juiste muziek kunt kiezen. Dus uit een regelmatig fotoverslag over een vakantie of reis kun je een fascinerende muziekvideo halen.

Hoe maak je een clip van foto's met muziek?

De eenvoudigste manier om dit te doen, is door het programma te gebruiken dat is opgenomen in de standaard Windows-distributie, wat betekent dat het op bijna elke computer aanwezig is - Windows Movie Maker.

Dankzij dit handige en begrijpelijke programma is het maken van een clip van foto's met muziek eenvoudiger dan ooit, en iedereen kan dit proces beheersen, met slechts een klein beetje verlangen en doorzettingsvermogen.

Laten we het proces stap voor stap analyseren:

  1. Start het programma ("Start Standard Windows Movie Maker").
  2. Foto's uploaden (paneel voor het importeren van afbeeldingen)
  3. Een geschikte melodie laden (paneel Audio-import)
  4. Plaats een melodie op de tijdlijn en bedek de foto's in de gewenste volgorde.

Het resultaat kan worden bekeken door op de knop Afspelen te klikken. Corrigeer zo nodig de volgorde, of vervang afbeeldingen of muziek. Als je het resultaat leuk vindt, hoef je alleen de voltooide clip op te slaan en kun je je vrienden en kennissen over de hele wereld ermee plezieren.

Populair per onderwerp