Hoe Een Spel Van De Ene Computer Naar De Andere Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Van De Ene Computer Naar De Andere Over Te Zetten
Hoe Een Spel Van De Ene Computer Naar De Andere Over Te Zetten

Video: Hoe Een Spel Van De Ene Computer Naar De Andere Over Te Zetten

Video: Hoe Een Spel Van De Ene Computer Naar De Andere Over Te Zetten
Video: HOE MOET JE EEN GAME OVERDOWNLOADEN OP PS4?? (Dutch) Tutorial PolatGaming 2024, April
Anonim

Het verplaatsen van software van de ene computer naar de andere kan een hele klus zijn, en gamen is daarop geen uitzondering. Gelukkig zijn er programma's zoals PickMeApp die dit probleem in een aantal gevallen kunnen helpen oplossen.

Hoe een spel van de ene computer naar de andere over te zetten
Hoe een spel van de ene computer naar de andere over te zetten

Noodzakelijk

PickMeApp-programma

instructies:

Stap 1

Volg de link helemaal aan het einde van het artikel. Vul de velden Gebruikersnaam, E-mailadres, Voornaam en Achternaam in. Klik op de knop Registreren en downloaden en download het PickMeApp-distributiepakket. Installeer en open het.

Stap 2

In het linkervenster van het hulpprogramma staat een lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd (inclusief computerspellen). Selecteer degene die je nodig hebt door het vakje links van de naam aan te vinken. Er verschijnen drie knoppen naast de naam van het geselecteerde spel: Capture, Repair en Uninstall. Om het proces van het inpakken van het programma te starten, klikt u op Capture. Deze knop bevindt zich ook in het midden van het programma, tussen de twee hoofdvensters. Het pictogram wordt weergegeven als een standaard Windows-map met een groene pijl die ernaar wijst. Bovendien kan het commando start inpakken worden geactiveerd door op de sneltoetsen Ctrl + C te drukken.

Stap 3

Onderaan verschijnt een balk die het proces van het verpakken van een computerspel weergeeft. Let op de drie knoppen boven deze balk: Pauzeer de verwerkingstaakwachtrij pauzeert het proces (door nogmaals op deze knop te drukken wordt het proces hervat), Stop de verwerking van de taakwachtrij stopt volledig, en Sla de verwerking van huidige taak over slaat de huidige verpakking over en schakelt over naar de volgende in de rij. Na het inpakken verschijnt het ingepakte spel aan de rechterkant van het venster. De knop Installeren is niet voor u beschikbaar, omdat dit spel is al beschikbaar op deze computer.

Stap 4

Ga naar de map met het programma PickMeApp en zoek daar de TAPS-directory. Open het. Binnenin zal er een bestand zijn met de extensie.tap en de naam van het verpakte spel.

Stap 5

Kopieer de map met het programma PickMeApp naar externe media en vervolgens naar een andere computer, waar dan ook. Start het programma, selecteer een computerspel in het rechtervenster en klik op de knop Installeren (zoals je kunt zien, is deze nu actief). Het spel wordt precies op de plaats geïnstalleerd waar het zich op de vorige computer bevond.

Aanbevolen: