Hoe Het Programma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Installeren
Hoe Het Programma Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Te Installeren
Video: Windows 10 Installeren op jouw PC! | Tutorial 2024, Mei
Anonim

Bij de aanschaf van een computer hebben niet veel mensen de vaardigheden om deze te gaan gebruiken. Zelfs de eenvoudigste dingen lijken onbegrijpelijk en ingewikkeld. Sommigen volgen speciale computercursussen waar ze de basisvaardigheden van de pc leren. Anderen vragen vrienden om hulp. In feite kost het niet veel tijd en kennis om een computer onder de knie te krijgen op het niveau van een gewone gebruiker. Een van de eerste dingen die u moet leren, is het installeren van software.

Hoe het programma te installeren
Hoe het programma te installeren

Noodzakelijk

Computer, schijf met het programma, flashstation

instructies:

Stap 1

Bijna elk computerprogramma vereist installatie. Programma's kunnen worden geïnstalleerd vanaf een schijf, of vanaf een flashstation, of vanaf de harde schijf zelf. Plaats de schijf met het bijbehorende programma in de dvd / cd-rom van uw computer. Wacht een paar seconden totdat de schijf in het station begint te draaien en er een menu verschijnt waarmee u het programma op uw computer kunt installeren. Het menu dat op het scherm verschijnt, heet de "Program Setup Wizard".

Stap 2

In het eerste venster van de "installatiewizard" ziet u een korte beschrijving van het programma dat u wilt installeren. Onder de tekst worden drie commando's weergegeven: "Vorige", "Volgende" "Annuleren". Klik volgende. In het volgende venster verschijnt informatie over de licentieverlening van het programma en de regels voor het gebruik ervan. Lees, zet een vinkje voor het item "Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden van het product" en klik op "Volgende".

Stap 3

Vervolgens verschijnt er een venster waarin u de map moet selecteren waarin het programma moet worden geïnstalleerd. U hoeft hier niets te wijzigen, aangezien het wordt aanbevolen om de programma's te installeren in de map die wordt voorgesteld door de installatiewizard. Klik gewoon op Volgende. Wacht tot het installatieproces is voltooid. Zodra de installatie is voltooid, wordt u waarschijnlijk gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Klik met de linkermuisknop op de opdracht "Computer nu opnieuw opstarten". Na het herstarten van de computer is het programma weer helemaal klaar voor gebruik.

Stap 4

Er zijn situaties waarin het programma op een USB-stick staat. In dergelijke gevallen moet de "installatiewizard" handmatig worden gestart. Open hiervoor de USB-stick door deze op uw computer aan te sluiten. Open vervolgens de map met het gewenste programma, zoek het bestand "AutoRun.exe". Maak het open. De "Setup Wizard" wordt gestart. Verdere acties zijn vergelijkbaar met die hierboven beschreven.

Aanbevolen: