Een ISO-image Branden Met Nero

Inhoudsopgave:

Een ISO-image Branden Met Nero
Een ISO-image Branden Met Nero

Video: Een ISO-image Branden Met Nero

Video: Een ISO-image Branden Met Nero
Video: create iso image by nero 2024, Mei
Anonim

Sommige schijven met informatie worden gemakkelijk aan vrienden gegeven of gewoon weggegooid, terwijl andere naar het computergeheugen gekopieerd willen worden en voor verder werk gebruikt willen worden. Het is bijvoorbeeld erg handig om een opstartbare schijf met handige hulpprogramma's en tests bij de hand te hebben. Als u een schijf heeft die u zelf wilt kopiëren, is dat eenvoudig te doen met Nero.

Een ISO-image branden met Nero
Een ISO-image branden met Nero

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - browser;
  • - het Nero-programma.

instructies:

Stap 1

Ga naar de browser en download het Nero-programma van de officiële website www.nero.com. Installeer deze software op uw computer. Vergeet ook niet dat dergelijke hulpprogramma's zijn geïnstalleerd in de systeemmap van een lokale schijf op een pc

Stap 2

Plaats de schijf in uw computer en start het Nero-programma. Schijven zijn verschillend - cd of dvd (afhankelijk van hun grootte). Selecteer het juiste project. Het programma biedt verschillende soorten projecten. Selecteer het tabblad genaamd "Image Creation".

Stap 3

U moet opgeven waar u de afbeelding vandaan wilt kopiëren. Selecteer de schijf als bron en specificeer de map op de harde schijf voor de ontvanger. Stel de opslaglocatie voor de toekomstige afbeelding in en zorg ervoor dat er voldoende vrije ruimte op de ontvanger is. Voer een naam in voor het iso-project.

Stap 4

De beeldvorming begint onmiddellijk na het specificeren van de parameters. U moet wachten tot Nero "Branden met succes voltooid" weergeeft. Meestal hangt de opnametijd af van de snelheid van de schijf, het RAM-geheugen van de computer en de kracht van de processor. In realtime ziet u de resterende tijd. Controleer de kwaliteit van de opname door de nieuw gebrande schijf in het station te plaatsen en de inhoud te inspecteren. U hebt nu uw eigen kopie van de bruikbare schijf.

Stap 5

Het branden van een iso-image is ook handig als het programma een schijf in de drive nodig heeft - dit gebeurt vaak bij populaire games. Houd er echter rekening mee dat de beveiligingssystemen behoorlijk geavanceerd zijn en dat het voor veel games niet voldoende zal zijn om de schijf simpelweg te kopiëren door een iso-image te maken om de kopieerbeveiliging van de fabrikant te omzeilen. Over het algemeen kunnen we zeggen dat u met het Nero-programma verschillende schijven kunt kopiëren, waarvan de inhoud u bijzonder dierbaar is.

Aanbevolen: