Iso Branden Met Nero

Inhoudsopgave:

Iso Branden Met Nero
Iso Branden Met Nero

Video: Iso Branden Met Nero

Video: Iso Branden Met Nero
Video: Een .ISO-bestand branden op CD of DVD met Nero 2024, April
Anonim

Het iso-bestand bevat een "schijfkopie" - een zeer exacte kopie waarvan u indien nodig de originele schijf opnieuw kunt maken. Met dit formaat kunt u niet alleen bestanden opslaan, maar ook het schijfsysteem van de originele cd of dvd. Met een reeks programma's van het Duitse bedrijf Nero kunt u afbeeldingen in iso-bestanden op fysieke media branden.

Iso branden met Nero
Iso branden met Nero

instructies:

Stap 1

Start Nero Express, een lichtgewicht versie van het hoofdprogramma Nero Burning ROM. De vereenvoudigde versie werkt als een "wizard", dat wil zeggen, het verdeelt het hele proces in stappen en geeft achtereenvolgens een dialoogvenster weer waarin u een keuze moet maken uit de voorgestelde opties. Deze techniek vereenvoudigt de procedure aanzienlijk. Aan de linkerkant van de eerste stap van het gestarte dialoogvenster worden vier groepen taken weergegeven, van waaruit u op het onderste item moet klikken - "Afbeelding, project, kopiëren". Taken met betrekking tot deze groep verschijnen aan de rechterkant - selecteer ook hier het onderste item ("Schijfkopie of een project opslaan").

Stap 2

Zoek het iso-bestand met de gewenste schijfkopie met behulp van het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop "Openen".

Stap 3

Wijzig, indien nodig, het opnameapparaat door het gewenste apparaat te selecteren in de vervolgkeuzelijst "Huidige recorder". Hier kunt u ook het aantal exemplaren selecteren van de schijf die u wilt branden.

Stap 4

Klik op de verticale knop aan de linkerkant van het venster om toegang te krijgen tot verschillende aanvullende instellingen. Hier kunt u bijvoorbeeld de opnamesnelheid instellen. Dit veld is standaard ingesteld op de waarde "Maximum" en het is alleen zinvol om dit te wijzigen als, als gevolg van de vorige poging, het record op de schijf defect bleek te zijn. Zorg er ook voor dat het vakje Simuleren niet is aangevinkt, omdat er anders niet echt naar schijf wordt geschreven. Als u niet van plan bent te wachten op het einde van het proces, wat soms behoorlijk lang kan duren, kunt u het vakje "PC automatisch afsluiten" aanvinken.

Stap 5

Klik op de knop "Branden" wanneer alle benodigde instellingen zijn gemaakt en het programma begint met het branden van de afbeelding naar schijf. Op het scherm ziet u de "Processtatus" en opmerkingen over wat het programma momenteel met de schijf doet. Aan het einde van de procedure piept Nero en trekt de lade met de vers gebrande schijf uit de iso-image.

Aanbevolen: