Hoe Een Externe Computer Te Vergrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Externe Computer Te Vergrendelen
Hoe Een Externe Computer Te Vergrendelen

Video: Hoe Een Externe Computer Te Vergrendelen

Video: Hoe Een Externe Computer Te Vergrendelen
Video: How to lock the host computer in Chrome remote desktop and still be able to access it remotely 2024, Mei
Anonim

Momenteel zijn er speciale toepassingen waarmee u andere apparaten kunt bedienen via externe toegang via internet. Je kunt zelfs een andere computer vergrendelen als je wilt.

Hoe een externe computer te vergrendelen
Hoe een externe computer te vergrendelen

instructies:

Stap 1

Installeer op uw computer een van de programma's voor het bedienen van andere apparaten via toegang op afstand. De bekendste en gemakkelijkst te leren zijn TeamViewer en RMS Agent. Als u de blokkeerfunctie nodig heeft, heeft de tweede optie de voorkeur, omdat u hiermee sneller en betrouwbaarder kunt bereiken wat u wilt.

Stap 2

Om op afstand toegang te krijgen tot een andere computer, moet ook het bijbehorende programma erop geïnstalleerd zijn. U moet zich op beide apparaten aanmelden bij de app (niet noodzakelijkerwijs tegelijkertijd). Doorloop de snelle registratieprocedure en ontvang voor elke computer een persoonlijk identificatienummer en wachtwoord. Voor een snelle start van het programma op een andere computer die geen tussenkomst van buitenaf vereist, activeert u de automatische start ervan samen met het besturingssysteem en logt u in met het vooraf ingevoerde ID-nummer en wachtwoord.

Stap 3

Breng een verbinding tot stand met de externe computer met behulp van de app op uw apparaat. U ziet een beheerderstoegangsmenu met verschillende secties. Ga naar het gedeelte "Schermvergrendelingseditor". Met deze functie kunt u de invoerapparaten op de externe computer - toetsenbord en muis - voor een bepaalde tijd blokkeren. Zo kunt u het apparaat bedienen zonder tussenkomst van een andere gebruiker.

Stap 4

Specificeer de tijd voor het blokkeren van de computer, evenals de tekst die de gebruiker op zijn scherm zal zien. Standaard ziet het er als volgt uit: “De computer is vergrendeld! Wacht… minuten. U kunt de locatie van de belettering, een specifieke grootte en type lettertype opgeven. Er is ook een pre-testfunctie, zodat u kunt zien wat een andere gebruiker op zijn computer zal zien. Klik op OK om de wijzigingen door te voeren.

Aanbevolen: