Hoe Een Kist Te Vergrendelen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kist Te Vergrendelen In Minecraft
Hoe Een Kist Te Vergrendelen In Minecraft

Video: Hoe Een Kist Te Vergrendelen In Minecraft

Video: Hoe Een Kist Te Vergrendelen In Minecraft
Video: Hoe doe je dingen OP SLOT?? - Uitleg IN 1 MINUUT! 2024, April
Anonim

Diefstal van persoonlijke bezittingen in Minecraft komt steeds vaker voor. Een van de meest effectieve manieren om jezelf te beschermen, is door je borst privé te houden. Behalve jij, kan niemand het openen.

Hoe een kist te vergrendelen in Minecraft
Hoe een kist te vergrendelen in Minecraft

instructies:

Stap 1

Het is alleen de moeite waard om een privé op de borst te zetten als je op het netwerk speelt en de diefstalfunctie niet is uitgeschakeld in de serverinstellingen. In de regel wordt dergelijke informatie aangegeven op de officiële pagina of meldt de beheerder zich zelf bij de ingang. Als het stil is op de server, kun je de mogelijkheid van diefstal controleren door te proberen een andere speler te beroven.

Stap 2

Om de kist in Minecraft te vergrendelen, opent u de chat en voert u daar de opdracht / cprivate in. Het is het hoofdscript voor het maken van privérepository's. Om de vergrendelde kist te openen, moet u niet zoals gewoonlijk op de rechtermuisknop drukken, maar op de linkermuisknop. Houd er rekening mee dat u privé niet kunt verwijderen nadat u deze opdracht hebt ingevoerd.

Stap 3

Als je de kist later wilt openen, voer je het script / lwc –c private in. Om het recht op toegang tot je opslag toe te voegen aan een speler, voer je het commando / lwc –m in en de bijnaam van de speler die je vertrouwt. Er is nog een andere optie: geen van de spelers kan de spullen in de kist pakken, maar ze kunnen de inhoud bekijken. Dit kan met het /lwc –c public commando.

Stap 4

Laten we zeggen dat je wilt dat je teamleden de kist vrij kunnen gebruiken, maar de rest van de spelers op de server niet. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een wachtwoord op de kluis in te voeren met het commando / lwc –c wachtwoord [wachtwoord zelf]. Dan kunnen alle spelers die de geheime code kennen de kist openen.

Stap 5

Als je veel kisten hebt en je weet niet welke vergrendeld is en welke niet, gebruik dan het /cinfo commando. Het toont niet alleen de staat van de opslag, maar ook het type slot. Je kunt het verwijderen en vervolgens de nodige bescherming aanbrengen, omdat je al weet hoe je de kist in Minecraft moet vergrendelen.

Aanbevolen: