Hoe Een Raam Te Vergrendelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Raam Te Vergrendelen?
Hoe Een Raam Te Vergrendelen?

Video: Hoe Een Raam Te Vergrendelen?

Video: Hoe Een Raam Te Vergrendelen?
Video: Instructie openen en vergrendelen Kegro Kai Raam 2024, Mei
Anonim

Allerlei virale advertentievensters komen steeds vaker voor op internet. Sommigen van hen kunnen ernstige schade toebrengen aan het besturingssysteem. Gelukkig is het verwijderen van deze banners niet moeilijk.

Hoe een raam te vergrendelen?
Hoe een raam te vergrendelen?

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als u wilt voorkomen dat er reclamevensters verschijnen tijdens het browsen op verschillende pagina's, installeer dan een speciale browser-plug-in. Probeer het adblock-programma. Selecteer de versie die overeenkomt met uw browser en installeer deze.

Stap 2

Wanneer het advertentievenster al is verschenen en de normale werking van het besturingssysteem verstoort, is het noodzakelijk om drastische methoden te gebruiken. Verklein eerst het gebied dat door de banner wordt ingenomen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bureaublad en ga naar het item "Schermresolutie".

Stap 3

Verhoog uw bestaande resolutie. Hiermee kunt u meer niet-toegewezen ruimte op uw bureaublad toewijzen. Nu moet u het venster verwijderen. Open het bedieningspaneel. Selecteer het menu Programma's toevoegen of verwijderen

Stap 4

Zoek het programma dat het advertentievenster veroorzaakt en verwijder het. Als u de mogelijkheid heeft, start dan het proces van het scannen van het systeem met uw antivirusprogramma.

Stap 5

Probeer zelf virusbestanden te vinden en te verwijderen. Open het lokale station met het besturingssysteem. Ga naar de Windows-map en open de map system32. Selecteer voor het gemak van zoeken de optie om bestanden op type te sorteren.

Stap 6

Verwijder alle bestanden met de dll-extensie waarvan de naam eindigt met de letters lib (qrtlib.dll, freelib.dll, enz.).

Stap 7

Als de vorige methoden niet werken, probeer dan de code te vinden om het venster te verwijderen. Open een van de volgende pagina's: https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker,

Stap 8

Vul de velden in met het account- of telefoonnummer dat is aangegeven in het advertentievenster. Klik op de knop Code ophalen of Code zoeken. Vervang de ontvangen wachtwoordvarianten om het advertentievenster te blokkeren.

Aanbevolen: