Hoe Twee Schijven Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Schijven Te Combineren
Hoe Twee Schijven Te Combineren

Video: Hoe Twee Schijven Te Combineren

Video: Hoe Twee Schijven Te Combineren
Video: De koppeling, hoe werkt het? 2024, April
Anonim

Een harde schijf die in verschillende partities is verdeeld, is niet altijd handig in gebruik, en velen moeten logische schijven combineren om er één van twee te maken. Deze taak zal niet moeilijk te volbrengen zijn.

Hoe twee schijven te combineren
Hoe twee schijven te combineren

instructies:

Stap 1

Er moet meteen worden opgemerkt dat het niet mogelijk zal zijn om twee logische schijven te combineren met de standaardmiddelen van het Windows-besturingssysteem, dus u zult software van derden moeten gebruiken. U kunt een gratis demoversie van Acronis Disc Director gebruiken, die kan worden gedownload op de officiële website of op een softwareportaal van het Russische internet.

Stap 2

Na het downloaden en installeren op uw computer, start u het programma. U ziet de partities van uw harde schijf. Klik op een ervan in het menu aan de linkerkant en selecteer de opdracht "volume samenvoegen".

Stap 3

Vink in het nieuwe dialoogvenster het tweede gedeelte aan en klik op OK.

Stap 4

U zult zien dat de knop "Apply Pending Operations" van kleur verandert op de bovenste balk. Klik erop om uw wijzigingen toe te passen.

Stap 5

Het programma moet de computer opnieuw opstarten om de geselecteerde logische stations samen te voegen. Tijdens het opnieuw opstarten wordt de procedure voor het samenvoegen van schijven uitgevoerd, wat lang kan duren als de schijven groot zijn en veel bestanden bevatten.

Aanbevolen: