Hoe U Uw Computer Kunt Optimaliseren Voor Gamen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Optimaliseren Voor Gamen
Hoe U Uw Computer Kunt Optimaliseren Voor Gamen

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Optimaliseren Voor Gamen

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Optimaliseren Voor Gamen
Video: 🔧 How to Optimize Windows 10 For GAMING u0026 Performance in 2019 The Ultimate Updated GUIDE 2024, April
Anonim

Bepaalde computerspellen kunnen zelfs met succes worden uitgevoerd op computers die niet aan de gestelde eisen voldoen. Vaak kun je de tegenovergestelde situatie het hoofd bieden: krachtige computers kunnen relatief zwakke games nauwelijks aan.

Hoe u uw computer kunt optimaliseren voor gamen
Hoe u uw computer kunt optimaliseren voor gamen

Noodzakelijk

  • - CCleaner;
  • - Spel Vuur.

instructies:

Stap 1

Begin met het instellen van uw harde schijf. Na het opstarten van het besturingssysteem opent u het menu "Deze computer". Open de eigenschappen van de harde schijfpartitie waarop Windows is geïnstalleerd. Om dit te doen, klikt u op het pictogram van de gewenste schijf en selecteert u het juiste item.

Stap 2

Zoek onder aan het submenu Algemeen naar Indexering van bestandsinhoud toestaan. Schakel deze optie uit door het opgegeven vakje uit te schakelen. Klik op de knop Toepassen. Selecteer in het venster dat verschijnt 'Voor bijgevoegde bestanden en submappen'.

Stap 3

Volg de beschreven procedure voor de lokale schijf waarop u games installeert. Dit zal de snelheid van informatieverwerking verhogen.

Stap 4

Verwijder onnodige bestanden van uw harde schijf en herstel de registersleutels. Het wordt niet aanbevolen om deze procedure alleen uit te voeren, omdat dit kan leiden tot een storing van het besturingssysteem. Installeer CCleaner door het te downloaden van de officiële website.

Stap 5

Start de opgegeven toepassing. Selecteer het submenu "Register". Klik op de knop Problemen oplossen. Klik na het verstrekken van een lijst met ongeldige sleutels op Herstellen. Annuleer de back-up.

Stap 6

Ga naar het submenu "Opschonen" en herhaal de analyseprocedure en verwijder onnodige bestanden. Sluit het programma.

Stap 7

Download de Game Fire-app. Dit is een gratis programma waarmee u snel enkele parameters van het besturingssysteem opnieuw kunt configureren. Installeer en start Game Fire.

Stap 8

Open het tabblad Systeemstatus en klik op de knop Gamemodus inschakelen. Wacht terwijl het programma de vereiste bewerkingen uitvoert. Gebruik bij het inschakelen van de applicatie de optie "Als administrator uitvoeren".

Stap 9

Als u een mobiele computer gebruikt, zijn er een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden. Koppel de batterij los. De meeste energiebeheerprogramma's vertragen de processor en grafische kaart.

Stap 10

Open de instellingen voor het actieve energieplan. Zorg ervoor dat de energiebesparende modus is uitgeschakeld voor alle apparaten. Stel maximale CPU-prestaties in.

Aanbevolen: