Hoe Swf Te Hercoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Swf Te Hercoderen
Hoe Swf Te Hercoderen

Video: Hoe Swf Te Hercoderen

Video: Hoe Swf Te Hercoderen
Video: Convert SWF to VIDEO - Simple, Fast and FREE! 2024, Mei
Anonim

De vertaling van het SWF-formaat naar het Russisch in de exacte vertaling betekent "Small Web Format", dit is een uitbreiding van animatiebestanden die speciaal door Adobe zijn gemaakt en die elementen van raster- en vectorafbeeldingen, tekst enzovoort kunnen bevatten. Dit formaat is zeer geschikt voor het afspelen van bestanden in verschillende webbrowsers, op voorwaarde dat ze een door Adobe ontwikkelde flash-speler hebben.

Hoe swf te hercoderen
Hoe swf te hercoderen

Noodzakelijk

  • - Elk video-omzetterprogramma;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Open uw webbrowser en voer "Elke video-omzetter" in de zoekbalk in. Het is een programma voor het converteren van videobestanden van verschillende formaten. U kunt hiervoor natuurlijk een andere gebruiken, nadat u ervoor heeft gezorgd dat deze werkt met swf en het bestandsformaat waarin u de flash-video wilt hercoderen.

Stap 2

Controleer de gedownloade software op virussen en kwaadaardige code, als alles in orde is, installeer het programma dan volgens de instructies in de menu-items. Start indien nodig uw computer opnieuw op, voer het programma uit. Zorg ervoor dat eerst de stuurprogramma's op uw videokaart zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Maak uzelf vertrouwd met de interface van het programma dat u hebt geïnstalleerd. Zoek met behulp van het menu "Bestand" naar de gewenste swf-video, open deze en selecteer het formaat waarin u wilt transcoderen. De makkelijkste manier is om een avi-bestand te maken van swf.

Stap 4

Pas de parameters aan - beeldresolutie, beeldverhouding, frames per seconde en geluid in opties. Start het conversieproces. Wees voorzichtig, het coderen van videobestanden vereist systeembronnen, dus probeer uw computer niet te overbelasten door programma's uit te voeren die het proces "vertragen".

Stap 5

Controleer de resultaten van het werk - in de map die het programma Elke videoconversie gewoonlijk gebruikt om bestanden op te slaan, selecteer de resulterende video en bekijk de extensie - om dit te doen, opent u de mapopties in het menu Extra en configureert u de weergave van de extensie voor de geregistreerde bestandstypen op het tweede tabblad … Als de video-extensie het door u opgegeven formaat bevat, de beeld- en geluidskwaliteit bij u past, dan heeft u alles goed gedaan. Zo niet, stel dan in de coderingsinstellingen een hoger aantal frames per seconde en een hoge resolutie in, maar houd er rekening mee dat al deze parameters niet hoger mogen zijn dan die van het originele bestand.

Aanbevolen: