Hoe Mkv-formaat Te Hercoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Mkv-formaat Te Hercoderen
Hoe Mkv-formaat Te Hercoderen

Video: Hoe Mkv-formaat Te Hercoderen

Video: Hoe Mkv-formaat Te Hercoderen
Video: How to convert MKV to MP4 2024, April
Anonim

Video-opnames in mkv-formaat zijn gebruikelijk op internet vanwege het feit dat ze meerdere audiotracks en ondertitels in verschillende talen kunnen bevatten. Op de meeste consumentenspelers kunnen films in dit formaat echter niet worden afgespeeld. Om dergelijke films te bekijken, moeten ze opnieuw worden gecodeerd in een ander formaat.

Hoe mkv-formaat te hercoderen
Hoe mkv-formaat te hercoderen

instructies:

Stap 1

Installeer een programma om videobestanden te converteren. Deze programma's zijn zowel betaald als gratis. Als u zich bezighoudt met videofilmen, opnemen op schijven en videodistributie, dan is een betaalde converter het meest geschikt voor deze doeleinden, waarmee u grote hoeveelheden werk op hoge snelheid kunt uitvoeren. Als je van tijd tot tijd video's moet converteren, download dan het gratis Any Video Converter-programma van de officiële website. https://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/. Na installatie op uw computer, start u het programma

Stap 2

Open het vereiste mkv-bestand met behulp van het programma. Om dit te doen, klikt u op de knop "Video toevoegen" en geeft u in het geopende bestandsbeheervenster het pad naar de video op. Na het downloaden van de bestanden verschijnt er informatie over de geconverteerde film in het programmavenster.

Stap 3

Selecteer de gedownloade film met een muisklik en selecteer het formaat van het toekomstige videobestand. U kunt de grootte van de dvd verkleinen door deze te converteren naar een van de vele formaten, die worden weergegeven in de vervolgkeuzelijst in de linkerbovenhoek van het programmavenster. Als je van plan bent een gecomprimeerde film op je computer te bekijken, kies dan de formaten.avi,.divx,.xvid of.mpeg. Als u deze film naar internet wilt downloaden, kiest u het.flv-formaat en als u van plan bent deze film op uw telefoon te bekijken, kiest u het.mp4-formaat.

Stap 4

Pas de vereiste videoparameters aan, zoals grootte, frames per seconde en audiokwaliteit (bitsnelheid en codec-indeling). Dit heeft invloed op de grootte van de verkleining in het videobestand.

Stap 5

Selecteer de map waarin het geconverteerde bestand zal worden opgeslagen en klik vervolgens op de knop "Coderen". Het duurt even om het bestand te converteren, afhankelijk van de grootte van de originele film en de kracht van uw computer. Als het klaar is, verschijnt de miniatuurfilm in de map die u hebt opgegeven.

Aanbevolen: