Hoe Een Dvd Te Hercoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd Te Hercoderen
Hoe Een Dvd Te Hercoderen

Video: Hoe Een Dvd Te Hercoderen

Video: Hoe Een Dvd Te Hercoderen
Video: How to clean Sony DVD player video cassette recorder SLV-D393P 2024, April
Anonim

Moderne computertechnologie maakt het mogelijk om het dvd-formaat te transcoderen, terwijl de oorspronkelijke kwaliteit op een hoog niveau blijft, maar de grootte van videobestanden aanzienlijk wordt verminderd. Tijdens het dvd-coderingsproces kunt u ook onnodige gegevens verwijderen, zoals het verwijderen van ondertitels of onnodige talen. Hierdoor kunt u meer films op één schijf branden of ruimte besparen op de harde schijf van uw computer.

Hoe een dvd te hercoderen
Hoe een dvd te hercoderen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - AutoGordianKnot-programma.

instructies:

Stap 1

Voor transcodering heeft u het programma AutoGordianKnot nodig. Zoek het op internet, download en installeer het op uw computer. Voer het programma uit.

Stap 2

Klik op de afbeelding van de map naast de regel Invoerbestand. Geef vervolgens het pad op naar de map waar de dvd-videobestanden (Video TS) zijn opgeslagen. Het moet verschillende bestanden met de Ifo-extensie bevatten, die een dvd-video bevatten. In de regel kan een dergelijk bestand meerdere films bevatten. Alle Ifo-bestanden zijn genummerd. Dienovereenkomstig moeten ze op volgorde worden omgezet. Daarom moet eerst het VTS 01. Ifo-bestand worden geselecteerd. Daarna wordt het toegevoegd aan het programmamenu.

Stap 3

Na het selecteren van een bestand verschijnt er een klein venster. Selecteer daarin het eerste item (als er meerdere zijn). Er verschijnt dan een venster met een lijst met talen voor audiotracks. Schakel de selectievakjes uit tegenover de talen die u niet nodig hebt. Tijdens het transcoderingsproces worden deze audiotracks verwijderd.

Stap 4

Zoek vervolgens in het programmavenster de regel Voorgedefinieerde grootte, waarnaast een pijl staat. Klik op deze pijl. Er verschijnt een lijst met indelingen waarnaar u dvd-video kunt hercoderen. Selecteer het formaat dat u nodig heeft.

Stap 5

Klik vervolgens op de afbeelding van de map naast de regel Uitvoerbestand. Selecteer in het bladervenster de map waarin het videobestand na transcodering wordt opgeslagen. Selecteer Geavanceerde instellingen in het programmamenu. Er verschijnt een venster waarin u de geluidsparameters en enkele andere kunt instellen. Het hangt allemaal af van uw behoeften. Het geluid zal zeer goed zijn wanneer het AC / DTS-formaat is geselecteerd.

Stap 6

Nadat u alle opties hebt geselecteerd, klikt u op Start. Wacht tot de transcodering is voltooid. Dit proces kan behoorlijk lang duren. De snelheid hangt grotendeels af van de kracht van uw computer. Het getranscodeerde videobestand wordt opgeslagen in de map van uw keuze.

Aanbevolen: