Een Schijf Hercoderen

Inhoudsopgave:

Een Schijf Hercoderen
Een Schijf Hercoderen

Video: Een Schijf Hercoderen

Video: Een Schijf Hercoderen
Video: 05 Hercoderen 2024, April
Anonim

Vaak moet de gebruiker multimedia-opnamen van de schijf naar de computer overbrengen. In dit geval is het wenselijk dat de informatie die op de schijf is opgenomen, opnieuw wordt gecodeerd in een handig, compact formaat.

Een schijf hercoderen
Een schijf hercoderen

Noodzakelijk

CDex-programma

instructies:

Stap 1

Download het CDex-programma naar uw computer. Pak het uit en voer het.exe-bestand uit. Selecteer een map om te installeren en klik op de knop "Installeren". Nadat het installatievenster is verdwenen, verschijnt er een snelkoppeling naar het programma op het bureaublad.

Stap 2

Voer het uit en plaats een schijf met audio-opnamen in het station. Het programma voegt automatisch tracks toe aan de lijst met bestanden voor conversie. Als er een venster verschijnt met een waarschuwing dat de map voor voltooide bestanden niet bestaat, ga dan akkoord met het maken ervan door op de knop "Ja" te klikken.

Stap 3

Selecteer in de bovenste vervolgkeuzelijst uw schijf als deze niet is geselecteerd. In de regels "Artiest", "Album", "Genre" en "Jaar" kunnen de overeenkomstige vermeldingen verschijnen, als dergelijke informatie op de schijf staat. Zo niet, dan kunt u alle gegevens zelf afdrukken.

Stap 4

Om de programma-instellingen aan te passen, gaat u naar het item "Parameters" van het tabblad "Opties". In het gedeelte "Algemeen" kunt u het volume van de audio-opname normaliseren en de optie activeren om de computer na conversie uit te schakelen. Selecteer op het tabblad "Bestanden" de doelmap voor de verwerkte bestanden en stel het gewenste naamformaat in. Voor de laatste actie kunt u de prompts gebruiken.

Stap 5

Het gedeelte Coder bevat basisinformatie over de kwaliteit van een muziekbestand. Hier kunt u verschillende stereomodusopties, encoderversie, bitsnelheid en frequentie selecteren. Stel in de vervolgkeuzelijst "Kwaliteit" de juiste verwerkingsoptie in. Als u tevreden bent met de geselecteerde instellingen, bevestigt u deze met OK.

Stap 6

Nu kunt u beginnen met coderen. Markeer een of meer toegevoegde tracks en klik op het pictogram met de naam "Tracks naar gecomprimeerde audiobestanden". Het staat aan de rechterkant van het programma. Het toont een schijf met een pijl die naar de computer wijst.

Stap 7

Wacht tot het einde van de conversie. Open na het voltooien van het proces de map voor de bewerkte audiobestanden. Het voegde nummers toe in.mp3-formaat.

Aanbevolen: