Hoe De Flitser Te Openen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Flitser Te Openen?
Hoe De Flitser Te Openen?

Video: Hoe De Flitser Te Openen?

Video: Hoe De Flitser Te Openen?
Video: Basiscursus Flitsen op Locatie (promo) 2024, Mei
Anonim

Flash-bestanden worden meestal in browsers geopend, omdat deze multimediatechnologie op internet het meest wordt gebruikt. Hiervoor heeft de browser een bijbehorende plug-in - een ingebouwde flash-speler. U kunt dergelijke bestanden echter openen zonder een internetbrowser. Bovendien omvat de brede definitie van "flash" bronbestanden waarvoor gespecialiseerde software moet worden bekeken en bewerkt.

Hoe de flitser te openen?
Hoe de flitser te openen?

instructies:

Stap 1

Als u een Flash-bestand moet openen om de video te bekijken die het bevat, probeer het dan op dezelfde manier te doen als bij elk ander bestand: dubbelklik op de linkermuisknop. Het besturingssysteem moet zelf bepalen welke applicatie dit type bestand aankan. Een dergelijk programma in uw besturingssysteem kan bijvoorbeeld een browser zijn of een speler voor video- en audiobestanden. Als het systeem de gewenste toepassing niet kan vinden, is de swf-extensie nog niet aan een programma toegewezen. Download in dit geval het installatiebestand van de Adobe-website en voer het uit - er is zowel een browsertoepassing (Flash Player) als een speler die onafhankelijk is van de internetbrowser (Flash Player Projector). Na het voltooien van de wizard kunt u dubbelklikken om deze bestanden te openen.

Stap 2

Flash-bestanden krijgen hun definitieve uiterlijk na compilatie van de broncode, die ook in bestanden is opgeslagen, maar met een andere extensie - fla. Om het bronbestand te openen, moet u de juiste code-editor kunnen gebruiken. Het bekendste programma van dit soort is Adobe Flash Professional, maar er zijn ook andere editors, bijvoorbeeld Wildform Flix, Koolmoves, Swift3d, enz. Selecteer en installeer de meest geschikte.

Stap 3

Er is ook een klasse programma's waarvan het hoofddoel is om de broncode van gecompileerde flash-bestanden te recreëren. Als u de bron van het swf-bestand moet openen, installeer dan een van deze programma's - ze worden flash-decompilers genoemd. Het kan bijvoorbeeld de Flash Decompiler Trillix-toepassing zijn - een van de meest populaire decompilers van vandaag. Dit programma kan een met zijn hulp geopend swf-bestand in zijn samenstellende delen ontleden en alle afbeeldingen, scripts en geluiden die het bevat afzonderlijk of in één broncodebestand in fla-formaat opslaan.

Aanbevolen: