Hoe Maak Je Een Flitser In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Flitser In Photoshop
Hoe Maak Je Een Flitser In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Flitser In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Flitser In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Het maken van animatie in grafische programma's is een nogal ingewikkeld en obscuur proces voor beginners. Bijna iedereen kan echter video-effecten toevoegen voor tekst, elke inscriptie - kortom, maak een flits.

Hoe maak je een flitser in Photoshop
Hoe maak je een flitser in Photoshop

Het is nodig

Een computer met Adobe Photoshop geïnstalleerd, basisvaardigheden in het programma, een afbeelding voor de achtergrond, tekst

instructies:

Stap 1

Open het vereiste bestand of maak een nieuw bestand aan, dat de achtergrond zal zijn voor uw geanimeerde belettering. Maak er een duplicaat van - je gaat ermee werken, en maak de originele laag onzichtbaar. Om een duplicaat te maken, moet u met de rechtermuisknop op de gewenste laag in het venster "Lagen" klikken en de opdracht "Laag dupliceren" selecteren.

Stap 2

Schrijf de gewenste tekst en rangschik deze. Bepaal het lettertype, de grootte. U kunt bijvoorbeeld verschillende opties uitproberen door de juiste te kiezen in het venster "Stijlen" (op dezelfde plaats als "Stalen").

Stap 3

Raster de tekst zodat je er verder mee kunt werken. Na deze bewerking is het niet meer mogelijk om de letters zelf, het lettertype en andere kenmerken van de tekst te wijzigen. U kunt voor de zekerheid dubbele lagen maken en deze tijdelijk samenvoegen. Maar deze optie vereist veel schijfruimte en kan verwarrend zijn voor een onervaren gebruiker. Daarom is het beter om meteen te beslissen. Om te rasteren, klikt u met de rechtermuisknop op de gewenste laag in het venster "Lagen" en selecteert u de bewerking "Rasteren".

Stap 4

Maak een uitknipmasker door met de rechtermuisknop te klikken en deze opdracht te kiezen. Open op dezelfde manier de "Layer Blending Options" en kies de effecten, vertrouwend op uw verbeeldingskracht. U kunt bijvoorbeeld Verloop, Kleuroverlay, Gloed, Textuur en meer selecteren. (linkerkolom in het venster dat opent).

Stap 5

Open Venster in het Configuratiescherm en selecteer Animatie. Onderaan verschijnt een "lint" met het eerste frame. De knop in het onderste paneel (naast het mandje) voegt kaders toe. Voeg nog een frame toe en schakel elk effect of meerdere effecten uit (in het lagenvenster).

Stap 6

Pas de flikkerfrequentie aan. Om dit te doen, klikt u met de muis onder het frame om de afwisseling van het ene frame naar het andere te selecteren.

Stap 7

Sla op door op "Opslaan voor webapparaten" te klikken en het GIF-formaat te kiezen.

Aanbevolen: