Hoe Een Flitser Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Flitser Te Repareren
Hoe Een Flitser Te Repareren

Video: Hoe Een Flitser Te Repareren

Video: Hoe Een Flitser Te Repareren
Video: Hoe de zool van de schoen te vervangen 2024, Mei
Anonim

Als uw flashdrive om welke reden dan ook niet goed werkt en u de beschikbare informatie niet kunt bekijken of nieuwe kunt schrijven, haast u dan niet om afstand te doen van het apparaat. Het kan worden gerepareerd. Dat wil zeggen, u kunt verschillende acties op de flashdrive uitvoeren en deze zal u nog wat langer van dienst zijn.

Hoe een flitser te repareren
Hoe een flitser te repareren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - AlcorMP-programma.

instructies:

Stap 1

Probeer eerst de flashdrive te formatteren. Sluit hiervoor uw apparaat aan op uw computer. Het is niet nodig om het uit te voeren. Nadat u de flashdrive hebt aangesloten, voert u "My Computer" in. Klik met de rechtermuisknop op uw mediapictogram. Selecteer in de lijst die wordt geopend de opdracht "Formaat". Begin met formatteren. Na enkele minuten is de USB-stick weer klaar voor gebruik. Hier zijn alleen de gegevens die erop zijn opgeslagen, voor altijd verloren.

Stap 2

Als de formatteringsprocedure niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd en het apparaat nog steeds niet werkt, kunnen programma's of hulpprogramma's die elektronische verwisselbare media repareren, helpen. Een van die programma's is AlcorMP. Installeer het programma op uw computer om te beginnen met het repareren van flash. Installeer dergelijke software in de lokale systeemsector van de personal computer.

Stap 3

Start het op. Experts raden aan om eerst het AlcorMP-programma te starten en pas na het starten de flitser aan te sluiten. Anders kunnen er fouten zijn. Houd er rekening mee dat de gegevens van de flashdrive verloren gaan tijdens de reparatie met het opgegeven programma.

Stap 4

Dus het programma werd gelanceerd, de flitser was aangesloten, ga verder met de reparatie. In het hoofdmenu van het programma ziet u informatie over uw apparaat en in elk van de vensters. Klik op het tabblad "Instellingen". AlcorMP zal u vragen om een wachtwoord in te stellen. U kunt in dit veld niets achterlaten. Klik gewoon op OK. Voer in het geopende venster de nodige instellingen uit. Als ze niet nodig zijn, selecteert u het type cheque. Voor een defecte flashdrive moet u het eerste type selecteren. Het is de langste, maar ook de meest betrouwbare. Voer een controle uit. Na ongeveer vijf minuten is de flashdrive weer klaar voor gebruik.

Aanbevolen: