Hoe Maak Je Een Flitser?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Flitser?
Hoe Maak Je Een Flitser?

Video: Hoe Maak Je Een Flitser?

Video: Hoe Maak Je Een Flitser?
Video: Basiscursus Flitsen op Locatie (promo) 2024, Mei
Anonim

Meestal worden games gemaakt met behulp van flash. Dit is vrij logisch, want de flash-engine zelf impliceert het werken met eenvoudige grafische afbeeldingen. Als u nfre. programma heeft u de Swish Max-app nodig.

Hoe maak je een flitser?
Hoe maak je een flitser?

instructies:

Stap 1

Download van internet en installeer het SwishMax-programma op uw pc om een flash te maken. Houd er rekening mee dat deze applicatie betaald is, dus je hebt slechts 15 dagen gratis gebruik tot je beschikking. Dan moet je het ofwel weigeren, of betalen op de officiële website van de ontwikkelaar. Om het programma zo efficiënt mogelijk te laten werken, installeert u het in de hoofdmap van uw pc. Wanneer de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op.

Stap 2

Voer het programma uit. Houd er rekening mee dat het hoofdvenster van het programma meer op een afbeeldingseditor lijkt dan op een interface voor het maken van programma's. Dat is helemaal niet zo gek, want je moet zelf de flitser tekenen. Het programma heeft een werkbalk, een tekenpaneel, een kaderpaneel en een structuurpaneel. Om Flash-films te maken, bekijkt u de secties Scène op de tabbladen Film, Vorm, Inhoud en Transformatie.

Stap 3

Teken een voorwerp. Teken vervolgens een knop zodat de gemaakte applicatie programma-eigenschappen heeft (als dat nodig is). Het mooie van SwishMax is dat je een knop van absoluut elke gewenste vorm kunt maken, wat je programma echt origineel kan maken.

Stap 4

Om de video te laten reageren op het klikken op de gemaakte knop, gaat u naar het gedeelte Script in het lay-outvenster. De reactie kan heel divers zijn. Het kan zowel de verdere ontwikkeling van het perceel bepalen als de gebruiker doorverwijzen naar een bepaalde site.

Stap 5

U kunt de applicatie onmiddellijk exporteren naar elke pagina op internet nadat de applicatie is gemaakt. Om dit te doen, moet u naar de menu's Bestand, Export en HTML + SWF gaan. Als daar op dit moment geen behoefte aan is, kunt u deze applicatie opslaan als een SWF-project om deze te kunnen wijzigen.

Aanbevolen: