Het Formaat Opnieuw Formatteren

Inhoudsopgave:

Het Formaat Opnieuw Formatteren
Het Formaat Opnieuw Formatteren

Video: Het Formaat Opnieuw Formatteren

Video: Het Formaat Opnieuw Formatteren
Video: Mijn windows laptop formatteren en volledig opnieuw herinstalleren. 2024, Mei
Anonim

Om documenten op te slaan, vooral die met belangrijke informatie, wordt meestal het pdf-formaat gebruikt. Maar helaas, voor verder werk - wanneer het nodig is om het benodigde stuk tekst uit een dergelijk document te "trekken", wordt dit formaat erg onhandig. Gelukkig is er een manier om het pdf-formaat opnieuw te formatteren in een even populair maar handiger formaat. Dit kan in een paar minuten worden gedaan.

ABBYY PDF Transformer formatteert het pdf-bestand voor u naar elk geschikt formaat
ABBYY PDF Transformer formatteert het pdf-bestand voor u naar elk geschikt formaat

Noodzakelijk

Om dit te doen, moet u een programma gebruiken dat speciaal is ontworpen voor het converteren van het pdf-formaat naar een document van een ander formaat, handig om te bewerken - ABBYY PDF Transformer. Dit programma converteert snel pdf naar bestanden van handige formaten

instructies:

Stap 1

Download ABBYY PDF Transformer en installeer het op uw pc. Het programma heeft een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, je kunt het gemakkelijk installeren.

Stap 2

Open het programma en voer het uit. Selecteer het pdf-bestand dat u opnieuw moet formatteren

Stap 3

Selecteer het formaat - Microsoft Word, Excel, HTML of TXT, waarnaar u het geselecteerde pdf-bestand moet converteren.

Stap 4

Daarna kunt u, als u wilt, aanvullende parameters van het document selecteren die u moet ontvangen na voltooiing van het herformatteringsproces.

Stap 5

U hebt de vereiste parameters van het toekomstige bestand ingesteld en ABBYY PDF Transformer begint met het converteren van het bestand. Na een minuut is het bestandsconversieproces voltooid.

Aanbevolen: