Hoe Het Vob-formaat Opnieuw Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Vob-formaat Opnieuw Te Maken?
Hoe Het Vob-formaat Opnieuw Te Maken?

Video: Hoe Het Vob-formaat Opnieuw Te Maken?

Video: Hoe Het Vob-formaat Opnieuw Te Maken?
Video: Vloer vernieuwen 2024, Mei
Anonim

Vob-bestanden zijn licht gecomprimeerde video op dvd-filmschijven. Hun voordeel is een beter beeld, maar ze nemen veel ruimte in beslag. Om dit nadeel te elimineren, worden video-encoderprogramma's gebruikt. Ze comprimeren de videostream met behulp van codecs. Als gevolg hiervan wordt de afbeelding enigszins verslechterd, maar wordt de bestandsgrootte aanzienlijk verkleind.

Hoe het vob-formaat opnieuw te maken?
Hoe het vob-formaat opnieuw te maken?

instructies:

Stap 1

Download eerst de conversiesoftware. Onder de programma's voor het verwerken en converteren van videobestanden zijn er betaalde en gratis programma's, evenals programma's die zijn ontworpen voor beginners of gevorderde gebruikers. Voor eenmalige operaties is een van de gratis programma's gericht op beginners het meest geschikt. Met deze tools kunt u de hele operatie in een paar klikken met optimale kwaliteit voltooien. Een goede keuze is Any Video Converter, Format Factory of Total Video Converter. Elk van hen zal uitstekend werk leveren.

Stap 2

Open uw gebruikelijke webbrowser en vraag op de pagina van de zoekmachine om een downloadverzoek, bijvoorbeeld "Download Any Video Converter". Download het installatiebestand voor het programma. Dubbelklik op het installatieprogramma. De installatie is eenvoudig, u hoeft alleen maar op Volgende of Volgende te klikken totdat u een bericht ziet dat de installatie is voltooid.

Stap 3

Activeer de programmasnelkoppeling op het bureaublad of open het menu Start, het item Alle programma's en zoek daarin een submenu met de naam Any Video Converter. In dit submenu is er een pictogram om het programma te starten - klik erop.

Stap 4

Het hoofdencodervenster wordt geopend. De eerste knop waarop u moet klikken, is "Video selecteren". Het is vrij groot en symbolisch vormgegeven in de vorm van een spoel van een filmstrook. Wanneer erop wordt geklikt, selecteert u uw vob-bestand en klikt u op de knop Openen in het dialoogvenster.

Stap 5

Na een paar seconden verschijnt er een regel met de naam van uw bestand en de bijbehorende parameters in het hoofdvenster van het programma. Aan de rechterkant van het venster bevinden zich coderingsparameters en een voorbeeldvenster met bedieningsknoppen. U kunt op de afspeelknop drukken om te controleren of het bestand is geselecteerd.

Stap 6

Boven het weergavevenster bevindt zich een menu voor het selecteren van het coderingsformaat - dat wil zeggen, in de vervolgkeuzelijst moet u selecteren waarnaar het programma het vob-bestand zal converteren. Als u de video op uw computer wilt bekijken, selecteert u "Aangepast *.avi". Als u video converteert voor weergave op de telefoon, richt u het programma op het item "Mobiele MPEG-4-video". Onder het weergavevenster kunt u coderingsparameters selecteren, bijvoorbeeld de framegrootte - deze wordt geselecteerd in de vervolgkeuzelijst.

Stap 7

Wanneer u uw keuze maakt, selecteert u de regel met het bestand en klikt u op de knop "Coderen". Het proces zal enige tijd duren, afhankelijk van de bestandsgrootte en de kracht van uw computer. Standaard wordt het resulterende bestand opgeslagen in de map Mijn documenten van Any Video ConverterAVI. Wanneer u voor de eerste keer codeert, toont het programma een venster waarin u wordt gevraagd een pro-versie van het programma te kopen of gewoon de map met het bestand te openen (map openen). Selecteer de knop Map openen.

Aanbevolen: