Hoe Een Virus Van De Gamedisk Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virus Van De Gamedisk Te Verwijderen
Hoe Een Virus Van De Gamedisk Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Van De Gamedisk Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Van De Gamedisk Te Verwijderen
Video: How To Repair A Scratched Xbox 360 Game 2024, Mei
Anonim

Spelschijven met virussen zijn niet ongewoon. Dit wordt meestal geassocieerd met de aankoop van spellen zonder licentie. Maar als je er plotseling een tegenkomt, probeer het dan terug te sturen naar de koper. Als het niet werkt, probeer dan de gegevens van de media naar een nieuwe te overschrijven.

Hoe een virus van de gamedisk te verwijderen
Hoe een virus van de gamedisk te verwijderen

Noodzakelijk

  • - een programma voor het branden van schijven;
  • - antivirusprogramma.

instructies:

Stap 1

Bereid een nieuwe schijf voor om het spel te overschrijven. Installeer een goed antivirussysteem zoals Dr. Web of Kaspersky Anti-Virus. Controleer voordat u gaat kopiëren of de schijf virussen bevat door aanvullende controles uit te voeren.

Stap 2

Plaats de schijf in het station en open de inhoud met de rechtermuisknop. Selecteer de inhoud van de schijf door op de sneltoets Ctrl + A te drukken. Selecteer de optie om gegevens te kopiëren en houd er rekening mee dat in dit stadium van de procedure het antivirussysteem al moet zijn ingeschakeld.

Stap 3

Verwijder na het kopiëren de schijf uit het station en voer een volledige scan van uw computer uit op virussen. Verwijder alle gevonden virussen, desinfecteer geïnfecteerde bestanden. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen, na het scannen, sommige bestanden kunnen worden verwijderd omdat ze niet kunnen worden gedesinfecteerd. Als een van deze bestanden zich in de map met je game bevindt, start deze mogelijk niet in de toekomst. In dit geval moet u de schijfimage van internet downloaden of een nieuwe game kopen.

Stap 4

Controleer de gamemap nog een laatste keer op virussen. Maak een lege schijf klaar voor opname. Als uw besturingssysteem Windows Seven of Windows Vista is, brandt u de bestanden gewoon door ze eerst naar de schijf te sturen. Als uw besturingssysteem Windows XP is en u een cd moet branden, doet u hetzelfde. Als je een dvd hebt, download en installeer dan een programma om ze te branden, zoals Nero of CD Burner XP.

Stap 5

Maak een opnameproject door de te branden gamebestanden toe te voegen. Brand en finaliseer de schijf om te voorkomen dat virussen in de toekomst de media binnendringen. Koop de volgende keer geen schijven met games van dubieuze verkopers en download hun torrents of andere internetbronnen niet. Gebruik alleen gelicentieerde kopieën van games en software.

Aanbevolen: