Hoe Een Virus Van Het Scherm Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virus Van Het Scherm Te Verwijderen
Hoe Een Virus Van Het Scherm Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Van Het Scherm Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Van Het Scherm Te Verwijderen
Video: [Tutorial] - Verwijder VIRUSSEN! 2024, Mei
Anonim

Virusbanners hebben ertoe geleid dat een groot aantal gebruikers zenuwcellen zijn kwijtgeraakt. Weinig mensen weten dat je zo'n virus snel van je computer kunt verwijderen.

Hoe een virus van het scherm te verwijderen
Hoe een virus van het scherm te verwijderen

Het is nodig

Internettoegang, LiveCD

instructies:

Stap 1

Om een reclamebanner eenvoudig van uw computer te verwijderen, dient u de benodigde code in te voeren. Bijna elke banner bevat een veld om het in te voeren. Uiteraard moet u geen sms sturen om dit wachtwoord te ontvangen. Zoek een mobiele telefoon of computer met internettoegang.

Stap 2

Open de site https://www.drweb.com/unlocker/index. Onderaan de pagina staan kant-en-klare voorbeelden van populaire banners. Zoek daar degene die op uw monitor wordt weergegeven. Klik op deze afbeelding voor een code

Stap 3

Probeer in een apart veld het telefoonnummer in de tekst van het advertentievenster in te voeren. Klik op de knop Code zoeken. Voer de voorgestelde wachtwoorden in het bannerveld in.

Stap 4

Als deze bron u niet heeft geholpen, open dan de pagina https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker (u kunt de bijgewerkte versie gebruiken https://sms.kaspersky.com). Herhaal het algoritme dat in de vorige stap is beschreven

Stap 5

Wachtwoord raden is een van de snelste methoden. Helaas is het niet altijd effectief. Hoe het ook zij, u kunt altijd de functies van het herstellen van OS-parameters gebruiken. Voer hiervoor de installatieschijf van het besturingssysteem Windows 7 of Vista uit.

Stap 6

Ga in het derde venster van het installatieprogramma naar het menu Geavanceerde herstelopties. Klik op het item "Startup Recovery" en activeer dit proces.

Stap 7

Als u Windows XP gebruikt, kunnen LiveCD's of ReanimatorXP u helpen. Er zijn veel montagegegevens vrij beschikbaar op internet.

Stap 8

Als een van deze schijven start, selecteert u "Systeemherstel". Zorg ervoor dat u het herstelpunt opgeeft dat is opgeslagen voordat het virusvenster verscheen.

Stap 9

Vergeet niet om een volledige systeemscan uit te voeren met uw antivirusprogramma na het verwijderen van de banner en het verkrijgen van toegang tot het besturingssysteem.

Aanbevolen: