Hoe Toe Te Voegen Aan Opstarten

Hoe Toe Te Voegen Aan Opstarten
Hoe Toe Te Voegen Aan Opstarten

Video: Hoe Toe Te Voegen Aan Opstarten

Video: VERKOPEN OP BOL.COM HOE WERKT HET?! STAP VOOR STAP UITGELEGD! 2022, September
Anonim

Met behulp van de functie "Startup" worden programma's gelijktijdig met het opstarten van het besturingssysteem gestart. In principe is opstarten noodzakelijk voor hulpprogramma's, bijvoorbeeld antivirus en firewalls, die elke activiteit vanaf het begin van de computer moeten controleren. Elke gebruiker heeft echter ook zijn eigen favoriete programma's, die ook aan het opstarten kunnen worden toegevoegd en direct na het opstarten van het systeem kunnen worden gebruikt.

Meestal is automatisch laden nodig voor hulpprogramma's
Meestal is automatisch laden nodig voor hulpprogramma's

instructies:

Stap 1

Voordat u een programma met geweld aan het opstarten van Windows toevoegt, voert u het uit en gaat u naar de instellingen. Heel vaak bieden de ontwikkelaars van veel programma's, of het nu speciale kantoorhulpprogramma's of mediaspelers zijn, een optie "Samen uitvoeren in Windows", die u alleen maar hoeft aan te zetten. Als je het hebt gevonden en het hebt aangegeven, wordt het programma zelf geregistreerd in het opstartmenu van het systeem en start het samen met de computer.

Stap 2

Als er echter geen dergelijke parameter is en het programma moet worden toegevoegd aan het opstarten, gebruikt u het volgende algoritme van acties. Maak een snelkoppeling naar het uitvoerbare exe-bestand van het programma en plaats deze overal op uw harde schijf, of bijvoorbeeld op uw bureaublad voor snelle toegang.

Stap 3

Ga naar het startmenu. Zoek in de standaardprogramma's het submenu "Opstarten". Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Openen" in de lijst met opdrachten die verschijnt. Er verschijnt een venster voor u, een opstartmenu in de vorm van een standaard Windows Verkenner-map. Sleep of kopieer de eerder gemaakte snelkoppeling voor het programma dat u wilt toevoegen aan het opstarten vanaf het bureaublad naar deze map.

Stap 4

Zo toegevoegd, zal de snelkoppeling het programma gelijktijdig starten met het opstarten van het besturingssysteem tijdens het opstarten van de computer. Als u een programma voor alle gebruikers van deze computer moet toevoegen om op te starten, zoek dan in de map "Documents and Settings" in de hoofdmap van het systeemstation de overeenkomstige submappen van de programma's die worden weergegeven in het menu "Start" voor alle gebruikers (alle gebruikers). En voeg uw programmasnelkoppeling toe aan de gedeelde map Opstarten.

Populair per onderwerp