Gegevens Herstellen Na Een Virus

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Na Een Virus
Gegevens Herstellen Na Een Virus

Video: Gegevens Herstellen Na Een Virus

Video: Gegevens Herstellen Na Een Virus
Video: HERSTELLEN NA CORONA - Prof. Dr. Wim Janssens 2023, April
Anonim

Sommige virussen kunnen bestanden die zijn opgeslagen op harde schijven of verwisselbare media ernstig beschadigen. Na succesvolle verwijdering van een dergelijk kwaadaardig programma, moet u de beschadigde bestanden onmiddellijk herstellen.

Gegevens herstellen na een virus
Gegevens herstellen na een virus

Noodzakelijk

Gemakkelijke herstelprofessional

instructies:

Stap 1

Herstel eerst de bestanden die nodig zijn voor een stabiele werking van het besturingssysteem. Open het menu "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Zoek en open het menu Back-up en herstel. Herstel de instellingen van het besturingssysteem met behulp van de beschikbare controlepunten. Start uw computer opnieuw op nadat Systeemherstel is voltooid.

Stap 2

Gebruik Easy Recovery Professional om de integriteit van uw documenten te herstellen. Installeer dit programma en start uw computer opnieuw op. Start Easy Recovery en ga naar het menu Bestandsherstel. Deze optie is bedoeld om de integriteit van Microsoft Office-documenten en verschillende archieven te herstellen.

Stap 3

Selecteer het gewenste item, bijvoorbeeld Zip Repair. Klik in het nieuwe venster op de knop Bladeren naar bestanden en selecteer de gewenste bestanden. Nadat u het vereiste aantal archieven hebt voorbereid, klikt u op Volgende.

Stap 4

Controleer de herstelde archieven nadat het programma is beëindigd. Herstel op dezelfde manier de integriteit van andere documenten. Als belangrijke gegevens zijn verwijderd door virussoftware, open dan het menu Data Recovery en selecteer de optie Recovery Deleted Files.

Stap 5

Geef het lokale station op om naar verwijderde bestanden te zoeken. Selecteer de bestandstypen door ze in het veld Bestandsfilter in te voeren. Als u gegevens van een bepaald formaat moet vinden, gebruik dan kant-en-klare sjablonen. Vink het vakje naast Volledige scan aan. Dit zal de tijd die besteed wordt aan het zoeken naar bestanden iets langer maken, maar zal een diepere scan van de schijf mogelijk maken. Klik op de knop Volgende.

Stap 6

Wacht tot de lijst met te herstellen bestanden is gemaakt. Markeer de vereiste documenten en klik op de knop Opslaan. Nadat u de gegevens op de harde schijf hebt opgeslagen, controleert u de integriteit ervan.

Populair per onderwerp